0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,957 puan) tarafından
Kayınpederimin Düşüncesi Öyle Mutlu Ettiği Beni Ben Küçüklüğümden Beri Gökgürültüsünden Korkarım 1 Saat Öncesinden Yağmur Basladı Şimşek Gökgürültüsü Falan Oglum Uyuyor Bende Duymamak İçim Kulaklık Taktım Aradı Diyor Kızım Korkma Sakın İstersen Geleyim Korkarsan Çok Dedim Ömer Gelir Şimdi Yağmur Basladı İnsanın Kendi Babasının(Baba Lafını Haketmeyen Şe*********apmadığını Kayınpederi Yapınca Duygulanıyor.Eşime Dedim Böyle Böyle Diye Diyorki Sen Nasılsın Oda Sana Öyle Ne Güzel Bak Dedi Hüzünlendim Ya. Koskoca Adam Aradı Diyor Geleyim Korkarsan Çok Normalde Gelir Ama Müsait Olmam Diye Hep Arar Sorar Keşke Kayınvalidem De Biraz Örnek Alsa Kocasını 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razı olsun .
(1,957 puan) tarafından
Bende öyle dedim üzülme dedi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne mutlu sana pikaçu :) 
(1,957 puan) tarafından
Evet en azından babasıyla iyi anlaşıyorum şansım var
0 oy
(450 puan) tarafından
Ya masallah boyle kayin babaya bnm kayinpederimde gecen aradi beni konusma arasinda öz kizim kadar cok seviyorum kizim seni dedi okdr hosuma gittiki 
(1,957 puan) tarafından
Banada öyle der geçen bayramda çocuklara 100 tl verdi eltim de diyo kaynıma elini öperim ama paranı alırım dedi benim elimi öp verecem verdi ona 100 tl biz sabah bayramlaşmıştık hiç içimden geçmedi para versin istemem zaten adam emekli evine ancak yeter diye zor bu zaman evden çıktı bakkala indi bizde o sıra asansöre binecez elime sıkıştırdı almıyacaktım baban olarak görüyorsan al dedi hala saklıyorum meğer para çekmeye inmiş ya eşime dedim niye öyle yaptı diyor seni ayırmaz kızlarından herşeyine ararsın herkesten önce diye
(450 puan) tarafından
Ya ne guzel dusunceli biri masallah rabbim bozmasin
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Ne güzel ya maşallah. Benim kayın pederim de biz kiraciyiz zor geciniyiruz kendi evi varken giidp kendine yazlık alsın. Bi de gelinlik yapmami bekliyo . Daha çok bekler..
(1,957 puan) tarafından
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM ben eşime dedim ALLAH KORUSUN ilerde babana birşey olursa kimsenin eline bırakmam ben bakarım sonuna kadar diye
0 oy
(5,269 puan) tarafından
MaşAllah canm.benimkide öz dayım ama hiçbir faydasini görmedim daha da kötulugunu goruyorum
(1,957 puan) tarafından
Ne yaparsa akrabalar yapıyor dimi aslında daha çok sahip çıkmalı sonuçta kardeşinin emanetisin
(5,269 puan) tarafından
Aynen öyle akrabadan daha beter bişey yok
0 oy
tarafından
Bende kızım hastalandığında uzak bir merkeze gittim gece yarısı kayınvalidem ben kızım bide kayınpederim. Kan idrar vs. Tahlil aldılar sonuçları bekliyorduk. Baya bekledik saat oldu gece 3-4 sonuçları beklerken bekleme odasında kızımı uyutup bende uyuya kalmışım üzerime soğuk bir şey değdi gözümün ucuyla baktım tam kalkmamistim kayınpederim ceketini çıkarmış üstümü örtüyordu, bende o an çok huzunlenmistim açık vermedim zaten uyuya kalmışım yeniden uyandığımda hala üstündeydi ceket kalktım sonuçlar çıkınca verdim geri teşekkür ettim :))
(1,957 puan) tarafından
Ne güzel ya
tarafından
Evet :) Allah'a şükürler olsun
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Bende öyle korkarım eşm gececi olduğu zamn kayınvalidem de kalırım saolsn kayınpdrim beraber yatn der korkuyor kız der  ben uyuyna kadr yanmda dur yetr derim bnde kayınvalidem e:) 
(1,957 puan) tarafından
Böyle bri aileye gelin olduğumuz için şanslıyız
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Maşaallah ALLAH daim etsin.
(1,957 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 224 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy