0 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
22 aylık normalde öğrenir herşeyi ama renkleri bir türlü ayırt edemiyor ya mor balon diyorum bu ne renk diyorum sarı diyor mor diyor bir daha sorduğunda mor diyor ya niye böyle ki

3 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Öğretmek için söylediğini belli etme de ki aaa orda mor balon vrr kızım bak mor tabak aa burda da sarı kuş var gibi 
tarafından
Tamam canım sayı sayıyor 5 e kadar falan o da renkleri demiyor
(7,791 puan) tarafından
İşte sn oturup renkleri gösterip bu ne deme o inat etmiş belli misal deki siyah zeytin yer misin bak evimizin ışığı beyaz yanıyor gökyüzü nasıl mavi gördün mü gibi yap sayılarıda sn şarkı söyler gibi yap kendi kendine oturr ona kdr şarkı söyler gibi say emin ol o sni dinliyodur hep
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Renkli toplari var onlarla oynuyodu havuzun icinde neymis bu mavi mi annem dedim mavi dedi ilk kez daha sonra sari yesil gosterdim kirmiziyi soyleyemedi haliyle ama diger renkleri ikinci kez sordugumda gosterdi sari top nerde dedigimde sariyi verdi unuymamasi icinde oyun oynatarak tekrar ettim 
tarafından
Ya sorunca renkleri gösteriyor ama söylemiyor
(1,224 puan) tarafından
Cok uzerine gitme boyle ogretmek amacli degil de daha cok oyun oynatarak filan gostermeye calis ki kalici olsun oglum onumuzdeki ay 2yasina gircek sayilari medela esim ogretti ilk basta amac aslinda ogretmek deildi parmaklarini sayiyodu 1 2 3 diyr bi baktik oglumda soylemrye baslamis
0 oy
(966 puan) tarafından
Eskiden 4 5 yaşında ogrenilirdi renkler.simdi iki yaşına kadar indi.öğrenecek nasılsa herşeyi annesi.bn hiç acele etmiyorum bilgiyi öğrenir her zaman.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
16 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
+1 oy
7 cevap 250 göst.

410,799 soru

12,361,884 cevap

41,622 kullanıcı

Kategoriler

...