0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Benim annemde hemen sinirlenme herşeyi kafaya takma hemen moralinin bozuk olması durumları var bı şey desen alınıyor nasıl hareket edeceğimi şaşırdım bu da benim moralimi bozuyor.

28 Cevaplar

0 oy
(10,325 puan) tarafından
Çok tartışırız ama 5 dk sürmez güler barisiriz günde hiç konuşmasak 4 5kez konusurz telefon da. Hafta da bir iki gün mutlaka giderim yada onlar gelir :D çok şükür
-Reklam-
0 oy
(8,334 puan) tarafından
Çok tartiisyoz malesef pek iyi değil aramız 
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Arkadaş gibiydik herşeyi paylasirdik birbirimze. Annem varken arkadaşa ihtiyacım yoktu. Ama şimdi o yok 3 sene önce vefat etti yaşasaydı yedi dağın arkasında olsaydı iyi oldugunu bilim yeterdi
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Aynı benim annem yanına git sana full dert anlatır her daim sinir öfke içindedir benimde içimden görmek gelmiyor ne yalan söyleyeyim.
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Benle annemde öyleyiz çok sık tartışırız ama annem sonuçta kimse ondan daha çok beni sevemez ,onlardayım ,yine görmeye geldim 
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Rabbim yokluğunu göstermesin.  Annemin varlığı bana koca bi dağ gibi . Her zaman bizi korur kollar.  Çok fedakardır. Üst düzey fedakarlık hemde . Çok yapıcıdır olumsuz bir şeye karşı bile hep öyledir. Olumsuzluk karşısında bile herşeye sabreder . Her dediği mutlaka çıkar.  Bana da hep der kızım sabır.  Sabrın sonu selamettir der ve gerçekten öyle de olur . Daha bir sürü şey annemi kelimelerle ifade etmem münkün değil.  Dilerim rabbim bütün annelere içinde de benim anneme güzel günler,  güzel ömür nasip eder . Onu çok seviyorum 
0 oy
tarafından
annem bana cok.düşkündü gozunde o kadar değerliydim kiymetliydim ki bi kac senedir degisti yaslaniyorlar.kardesimjn her ihityacinda kosuyor bana gelmiyor bile onun korkusundan ona farkli oldugunu hissettiriyor cocuklarina ayri ilgi gosteriyor dubyanin en iyisi kardesim onun gozunde.basta cok uzulurdum kaldiramazdim kardesime daha düşkün suan ne derse onu yapiyo herseyin en.iyisi o falan.yaşlandığını dusunuyorum hicbisey beklemiyorum artik biz de yaslanacagiz.ne yaparsa yapsin hicbir zaman hakkini odeyemem o uzulecegine kendimi üzerim daha iyi.ihtiyacında koşuyorum eksiğini gideeiyorum yuk olmamaya calisiyorum.onun beni dislamasi önemli degil.
(51,357 puan) tarafından
benim annemde oyle ya ben evlenince abime cok asiri düşkün oldu mesela kizimla abim bogusuyo diyelim yapma ogluma diyo korudugu ogluda 36 yasinda koca insan bebek gibi goruyo onu
0 oy
(7,941 puan) tarafından
İyidir çok şükür. 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Maşallah diyim aramız şükürler olsun çok iyi arkadaş gibiyiz Rabbim yokluğunu göstermesin 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Valla canım hic tartistigimi bilmem anneden cok arkadaş gibi bana 
0 oy
(129,963 puan) tarafından
biz cok konusuruz arada tartisirizda telefonu kapatiriz yarim saat snr tekrar konusup bisi olmamis gibi yola devam ederiz
0 oy
(5,783 puan) tarafından
Ohooo hep ararım bazen konuscak bişey bul akşam yemek ne derim 
0 oy
(64 puan) tarafından
Ben hamileyim haberi yok . Söylesem öldürecek beni stresten gebermek üzereyim artık . Öyle aksi öyle ters öyle gaddar vicdansız bir kadinki napcam bilmiyorum
(29,056 puan) tarafından
Pardonda ona ne omu doğup büyütecek neden bu durumu gizlemek zorunda kalıyorsunuzki gereken cevabı tepkiyi verin
0 oy
(9,945 puan) tarafından

Aynısi herşeyi kafaya takma bir şeyi bin kez anlatma çok çabuk sinirlenme alınganlık üstüne temizlik hastası asla annemle yaşamak istemem 2 güne kafayı yerim:D  heleki temizlik konusu berbat temizligi kafaya takiyo

0 oy
(51,357 puan) tarafından
genelde gecinemiyoruz ayrida kalamiyoruz ☺️ küsmelerimiz meshurdur esim diyo yine mi kustunuz iki gun sonra hicbirsey olmamış gibi konusuyoruz agir sozler soylemiyoruz ama anlasamiyoruz fikir ayrılığı yasiyoruz o yuzden☺️
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Uzaktan uzağa seviyoruz birbirimizi :D yarım saatlik yolda oturuyor ayda bir gorusuyoruz mesela en son bayramda görmüştüm :)))
0 oy
tarafından
Hahahhaaa benim annemden bahsettin...
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Bizimde tartışmamız 2 dk sürmez tek kızım ve annemle arkadaş gibiyiz çok sukurki böyle bir annem var Rabbım başımızdan eksik etmesin bekarkan çok laf söylerdim ama anne olunca anladım herseyi neyin ne oldugunu
0 oy
(157 puan) tarafından
Çok şükür biz arkadaş gibiyiz canım her şeyi paylaşırız konuşur sakalasır dertlesiriz yani her şeyi paylaşırız en büyük şansım o benim şu hayatta :)
0 oy
(362 puan) tarafından
Aa bu tamamen benim annem klasik başak burcu kadını kindar herşeye alınan a desen Z anlayan sinir küpü ama yinede annem işte kavga etsekte birsekilde anlaşmaya çalışıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,124 göst.
16 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Haticetrkz (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 434 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (801 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 227 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu

408,573 soru

12,276,702 cevap

37,781 kullanıcı