0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım annem maddi durumu iyi olduğu halde bebeğime oğlumun borcu var diyerek bir miktar para taktı siz olsanız üzülür müydünüz 

7 Cevaplar

+1 oy
(367 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kiz evlada gelince boyle oluyor nedense. Banada aynsii oldum abiminkine cok pahali taktilar bana sadece kucuuk birsey. Evlatsa kiz da erkekte evlet diyorlar ama torunda bile ayrilcilik oluyor.
-Reklam-
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Çok takılma olduğu kadar kafi gözümüz yetinmeyi bilirse çokta insanların ne yaptığı önemli değil

0 oy
tarafından

Benim annem hicbirsey takmadı .

Boşver kafaya takma . 
0 oy
(4,280 puan) tarafından
Ben takılmazdım bu duruma yani hediye takması şart bile değil ama kardeşinin borcu varmış sonuçta bana hediye getireceğine kardeşimi borçtan kurtarmasını tercih ederim ki yapmadığım şey değil zamanında kız kardeşlerim de bende yaptım kardeşimin iş kurabilmesi için 
0 oy
tarafından
Üzülürdüm ...
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım hiç takılma benim anem hiç birşey takmadı  omursamiyurum değer verdiği kadar değer alırlar buşver yengemlere gelince  her birini tam altın  taktı 5ciyi doğursun gelinim 30 ğıram  bilezik yakacam diyo   kızlara gelince 2 den fazla doğurmayın yeter kızınız var oğlunuz var  sanki kendi bakiyo  buşver canım o ayrım çoğunda var hiç üzülme
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah kimseye muhtaç etmesin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Benim annem hiç ayrmiyor hepmize aynı değer verr

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
0 oy
9 cevap 562 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy