+8 oy
2,533 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

o dedeyi savunanlar nerede post sahibine ne laflar söylediniz kötü düşünüyor diye şu hale bak 9 yaşında ki öz torununa tecavüz etmiş ********!!!! Kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin çocuklarınızı kimseyle yalnız bırakmayın mahremiyetini özen gösterin!!! 

33 Cevaplar

+6 oy
(1,224 puan) tarafından
Ay post sahibini elestirenlere sinir olmustum a yazmadim bisey kimseyle gereksiz munakasaya girmeyeyim diye. Neymis dedesiymis atasiymis yahu bu devirde ne dedesi atasi birak babasina dahi güvenmeyin ya neler duyuyoruz goruyoruz yeterli bi sebeo degilmi duyduklarimiz gorduklerimiz herseyden once o bebek bile olsa mahremiyeti diye bisey var. Valla pist sahibini de aferin ben olsam bende tepkimi koyardim ķiz bebek olsun erkek bebek olsun fark etmez oyle pis bir devirdeyiz ki neler duyuyoruz goruyoruz 
(8,947 puan) tarafından
Mahremiyet diye bisey var dedenin ne isi var. Benjm babam girse onada kizarim ne isi varmis kiz cocugu bide
(1,224 puan) tarafından
VALLA SUNU SOYLEYIM YAZMISKI KENDI BABAN OLSA KIZMAZDIN BU KADAR CAHILCE DUSUNEMEZ BI INSAN YA. KENDI BABAM BILE OLSA MUSADE ETMEM ETTIRMEMMM BITMISTIR OLAY. BEZINI HIC KIMSENIN YANINDA ACMAM DEGISTIRMEM TANIDIGIM BIKDIGIM BI INSAN KENDI HASTA COCUGUNU PAZARLADI YA 3 4 YASINDAKI COCUGUNA TECAVUZ EDILMESINE IZIN VERDI GOZU ONUNDE. OYLE BI PIS DEVIRDEYIZ KI BIRAK DEDESINI INSAN KENDINDEN BILE SAKINCAK COCUGUNU. SAHIP CIKCAK KORUCAK. BEN BUNU BILIRIM BUNU SOYLERIM GERISI BOS.
(4,692 puan) tarafından
Nasıl yani nasıl böyle bişey yapar
(8,947 puan) tarafından
Valla babalar bile yaparken dedeye mi guvenecez. Gerektiginde babasindan bile korumamiz lazim.
tarafından
Gelde anlamayanlara anlatın işte bunları canım basmıyor kafaları
-Reklam-
+1 oy
(8,947 puan) tarafından
İliğimle kemigimle nefret ettim bu devirden!!
tarafından
Hislerimiz karşılıklı
(2,670 puan) tarafından
Emoss olay ne anlamadım kizz
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Allah belasını versin böylelerinin
tarafından
Amin kardeşim amin ne hale geldik artık
(5,219 puan) tarafından
Valla kimse bırakmasın evladini anam babam diye kardeşim diye neler var neler rabbim korusun
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Iğrenç ya allah belasını versin
tarafından
Tamam haklısın kimse evladını kimsenin önüne atmıyor ama

O kızda çok abartmisti gulshylmaz
tarafından
Valla bu gözler neler neler okudu gerekirse abartsınlar ama çocuklarına dikkat etsinler
(306 puan) tarafından
Bu olay ne zaman ki
tarafından
Esmam valla insanlar o kadar igrenclestiki her gün o kadar kötü seyler okuyoruz ki şahsen bende kimseye güvenmiyorum babamada abimede kaynimada kayinpederimede ha öyle insanlar mi tabikide Hayır ama şeytan bu ne zaman ne olacağı belli olmiyi
(2,011 puan) tarafından
Kimse kimsenin çocuğunu yıkayamaz valla sabah bende gördüm postu yorum yapmadım. Tabiki hepimizin ailesi temiz insanlardır ama önemli olan çocuğun mahremiyetidir.
0 oy
tarafından
Allah belasını versin pislikkk ya tam şerefsizzz nasıl küçücük bebeğe bunu yapr torunu veya yabancı önemli olan o bebenin yaşı ve o pisliğin zihniyeti 
tarafından
Yatacak yerleri yok ne bu dünyada ne cehennemde şerefsizler
tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
tarafından

Allahim daha neler görecez Allah onu kahru perişan etsin inşallah alçak şerefsizzzzz:angry:

tarafından
Şok oldum ya küçüklük çocuklardan ne istiyor şerefsizler anlamıyorum ya
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Allah'ın gazabı üzerinde olsun sapık m o r u k.
tarafından
Amin aminn
0 oy
tarafından
Taciz söz konusu olmasa bile yani hepimizin ailesi namus yoksunu değil elbette ama bence yinede bebeğin altını değişirken bile mahremiyete önem verilmelidir herkesin yanında dedesinin amcasinin yanında açılmamali biz koruyalim da sonra olan yavrumuza olmasin
tarafından
Herkesten korumamız lazım eşime bile derim hareketlerine dikkat et beynine işliyor diye
tarafından
Diyecek birsey de bulamıyorum  burada bazı insanlar içlerindeki bütün ofneyi hemcinsinden çıkarmaya çalışıyor postu görmedim ama üzerime alınmadım o kız öyle görmüş öyle hissetmiştr anne o . O onu yaşadı diye bizim babamız kayinpederimize laf mi geldi hayır tabikide insanların kiminle ne yaşadığını bilmeden burda savunmak suçlamak çok gereksiz ve yersiz bence şaşırıyorum da ev çocuklar es derken bide tanımadıkları insanlara saldiri cak enerjiyi nasıl buluyorlar diye :)
(4,692 puan) tarafından
Kızın neyini linclemisler kusura bakmasınlarda 1 yaşında kızım var dünyada baba abime erkek kardeşime güvendiğim kadar kimseye güvenmem bir defa atletli yanımda dolastiklarini görmedim öyle haya ederler odanın kapısı kapalı olmadan kızımın altını dahi değişmem
tarafından
Aser keşke her erkek sizinkiler gibi olsa ama işte benimde babam erkek kardeşim böyle değiller ama tutupta banyoya sokmam kimseyle ya babası ya ben başkasının işi yok altında kimsenin yanında açmamaya dikkat etmemiz lazım evet kimin ne düşündüğünü bilemiyoruz
(1,404 puan) tarafından
Kim olursa olsun öz baban dahi olsu ben pedofiliyim çocuklara bebeklere karşı ilgi duyuyorum diyecek hali yok o içinde ne yaşıyor bilemezsin. O yüzden öz babana bile güvenmeyeceksin konu çocuğun olunca. Ben kızımı kendi babamın kucağına oturtmuyorum mesela hemen kucağından alıyorum kırmadan. Kayinpederiminde aynı şekilde. Konu çocuklarımızsa eğer buna dikkat etmeliyiz..
0 oy
(164,246 puan) tarafından
aabooooww      
tarafından
Ah sevda ah bu hayatta kadın çocuk ve hayvan olmayacaksın
0 oy
tarafından

******** pislik 9 yaşındaki çocuktan ne zevk aldın da bu pisliği yaptın!!! :'( seni cayır cayır yakmak gerekiyor 

tarafından
Ah ah meydanın ortasında yakacaksın böylelerini de işte
0 oy
(917 puan) tarafından
Allah belasını versin köpekk  yemin ederim miden bulandi tüylerim ürperdi 
tarafından
Benimde midem bulandı bu erkek milletinden
0 oy
tarafından
Daha neler görcez acaba 
tarafından
Görecek göz katlanacak yürek kalmadı artık kimsede
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Allah'ın belası pislik yaratık
tarafından
Az kalır bu küfürler bunlara bacım
0 oy
tarafından

Ne okudum ben ya ne okudum deliricem artık. Cehennem ateşi az bunlara ya.

tarafından
Cehennem bile almayacak bunları
0 oy
tarafından
İşte bu yüzden bebeğim olmadan nefes alamıyorum sadece babasıyla yalnız çıkartıyorum vallahi. Elimde değil çünkü sadece o benim dikkat ettiğim gibi korur biliyorum 
tarafından
Aynen öyle canım benim kendi anneme bile bırakırken ararım sürekli
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Böylelerini hadım edeceksin yanına türlü güzellikte kadınlar koyacaksın hiç bişey yapamayacak ömür boyu azap çekecek şerefsizzzzzz 
tarafından
O pislikler şeyleri olmadan da yer o bokları maalesef ya asacakaın ya yakacaksın
0 oy
tarafından
Katılıyorum sana canım kesinlikle
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
tarafından
Hangi küfürleri sıralayınm ki şimdi buraya 
tarafından
Yetmez bacım küfür az gelir bunlara
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Allah belasını versin Rabbim cayır cayır yaksın bunları. Kesinlikle ve kesinlikle kim olursa olsun her zaman bu konuda netim ben kızım var babasının yanında bile bezini değişmem illa kötü niyet aramaya gerek yok mahremiyet denen edep denen bı şey var Rabbim bütün evlatlarımızı korusun böyle şeref yoksunu mahlukatlardan
tarafından
Amin canım dikkat etmemiz lazım evlatlarımıza
0 oy
(771 puan) tarafından
Allah'ım sen büyüksün sen böylelerine öyle bi ders verki ....denilecek çok şey var ama hangi birini saysam azdır...Rabbim evlatlarımızı bu canilerden korusun  inşallah
tarafından
Amin canım benim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,989 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 786 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu