0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (4,692 puan) tarafından
Kızlar bileğimde ki ağrı hiç geçmiyor tam geçti diyorum en ufak bir kurabiye hamuru dahi yogursam tekrar ağrımaya başliyor. Yerden ayağa kalkmak için bile elimle destek alamıyorum ama belirgin bişey de yok doktor ne yapabilir onu da bilmiyorum iki çocuk var biri 3 yaşında biri 1 yaşında kızım doğduğundandir sürekli böyle 8-9 aydır 

6 Cevaplar

0 oy
(1,262 puan) tarafından
Nasıl geçer bil.iyorum ama doğum yapalı 8 ay oldu benimbillegimde aynı doğum esnasında birşey yaptım heralde o günden sonra düzelmedi 
(4,692 puan) tarafından
Hadi ya aşağıda biride öyle yazmış artık dayanamıyorum en ufak bir hamur yogurusta tekrar ediyo ağrı
(1,262 puan) tarafından
Valla hamuru bırak az önce namazi kilamadim elimi koyamadim yere nasıl geçecek bilmiyorum da ;(
(4,692 puan) tarafından
Doktora ne diye şikayet edeceğimi de bilmiyorum ki çünkü kırılma yok bişey yok en fazla sargı verecek
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Ay canım ya benim de öyle özellikle kendimi çok yordugum zamanlar çok şiddetli ağrı olur.

Arada geçer sonraki günler tekrarlar . Tek bn öyle oluyorum zannediyordum
(4,692 puan) tarafından
Sanırım tek değilmişim ama çok sıkıldım bu durumdan hele iki kucuk çocuk olunca resmen bana eziyete dönüşüyor
(1,379 puan) tarafından
Evet canım doğru bnde de 2 çocuk . Biri 5 biri de 1 hafta sonra 1 yaşına girecek. Allah yardımcımız olsun zor valla
(4,692 puan) tarafından
Doktora ne diye şikayet edeceğimi de bilmiyorum ki çünkü kırılma yok bişey yok en fazla sargı verecek
(1,379 puan) tarafından
Bnde gitmeyi düşündüm ama  dediğin gibi kırık çıkık yok şükür bilek ağrısı var sadece belki bi ağrı kesici krem verir .  Ve fazla kolunu oynatma yorma der
0 oy
tarafından
canım kas ağrısı. Bendede oldu. Uzun süre tekrarlandı. En iyisi mendili alkol ve ya spirtle ısladıb sıkıca sarmak.geçmiş olsun 
(4,692 puan) tarafından
Alkolü nerden bulam kız :) en alkolik kolonya falan var evde o kadar
tarafından
kolonya olsun iyice islat ve sıkı sıkı sar. hava sıcak.kurudukca ıslat. bu şekilde iş yap. bazen aç hava alsın. ama sargıda kalsın
0 oy
tarafından
Kist olabilir canm bi ortapediye gt 
(4,692 puan) tarafından
Olabilirmi ki ya valla bayramdan sonra bakayım bir
tarafından
Olabilir canm bnmde bileğim ağrıyodh ben üstüne yattm sandm yada kızım kiloluydu onu taşırken oldu sandm bi gttmki kist ekimde amelliyat olcam
0 oy
tarafından
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bileğindeki karpal tünel sendromu genellikle kadınlarda doğumdan sonraki süreçte 1 yıla kadar süre biliyor ve daha sonra geçiyor yada kalıcı hale geliyor. Tek ilacı vitamin ve magnezyum kalsiyum takviyesi bunun için nöroloji bölümüne gidip sinir testi yaptırıyorsun ondan sonra duruma göre bileklik yada ilaç tedavisine başlanıyor ve egzersiz bilek egzersizleri sakın ihmal etmeyin çok daha kötü olur çok şükür yeni yeni düzeltiyorum bende RABBİM yaşatmasın kızımı kucağıma alıp emziremedim bile yaşadım yani 
(4,692 puan) tarafından
Hadi ya hiç böyle düşünmemistim doğumdan kalabileceği hakkinda çok teşekkür ederim canım
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Zaten doktor söylemeden anladı bebeğinmi var dedi emziriyorsun 9 ay dolsun gel dedi ameliyat gerekebilirmiş geçmezse ama ben hala emzirdiğim için gidemedim 
(4,692 puan) tarafından
Bende şuan öyleyim hala emziriyorum ama baya doğumdan sonra oluyomus herkeste

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
22 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (544 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,808 soru

24,521,867 cevap

359,546 kullanıcı

...