Bilirsiniz ben ev üstündeyim yani birlik yaşıyoruz Canım sıkkın moralim bozuk kaynanam ve gmrümcelerim yüzünden gün boyu hiç bir şey ypamdaı kaynanam evin bütün işi çocuk herşeyi yaptım akşam yemeğini de yapmadı gezmeye gitti görümcem de hiç bir iş yapmıyor sabah dershaneye gidiyor akşam 5te gelip uyuyor ne bir bulaşık ne yemek ne de çocuğa bakıyor dedim çocuğa bak uyku saatim uykum var dedi bende bir yandan kızım ağlıyor bir yandan yemek yok bide öyle sinirliyim kaynanam gelmiş bana diyor sabah erken uyan eşine kahvaltı hazırla sen artık annesin eşin var geç saate kadar uyuma diyor bende dedim küçük çocuk bakıyorum sabaha kadar kaç kez uyanıyorum sen kahvaltı hazırla sabah erkenden dedim eşim gelmiş ona anlatıyorum bunları onlara hak veriyor annem hasta bir şey yapmasın kardeşim geç saatlere kadar ders çalışıyor yoruluyor e ben çocuk bakıyorum tüm gün iş yapıyorum sen beni düşünmüyor savunmuyorsun arka çıkmıyorsun dedim hala onları düşünüyorsun dedim bundan sonra sabahın köründe kalkıp herşeyi yaparım gece de uykusuz yorgun çocuk emzirince çocuk kucağımdan düşse de hepiniz rahatlayın dedim off ya çok sinirliyim uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim dostlarım kimseye anlatamıyorum eşim de beni anlamıyor dua edin benim de kendi evim olsun kurtulayım bunlardan beni hizmetçi gibi görüyorlar sanki robotum ya
Iyi cevabini vermissin canim sen o eve gelon diye gitmissin kole diye degil ne anlayissizlar ya :( biride mecbur ev isine yardim etmeli cocugun var senin kocanada devamli dile getir bi sure sonra sana hak verecektir eminim
1,493,217 soru
24,398,328 cevap
349,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın