0 oy
1,370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Aklım almıyor ya okudukça kanım dondu Allah belasını versin

image

25 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Delirmemek elde degil dün burda bir anne çocuğunu dedesi yıkamaya girdi diye sinirlenmisti herkes anneyi lincledi haklı anne o kadar da haklı ki artık ben kimseye güvenmiyorum kendi babam da dahil çocuklarımızı o kadar korumamız gerekiyor ki bu tedirginlik beni herşeyden daha cok yoruyor Allah hepsini ıslah etsin benim bu düzene bu zamana diyecek tek bir lafım bile kalmadı
-Reklam-
0 oy
(872 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın o i.t.i. dede de diyemiyorum ona. Öyle p.z.venker yüzünden artık çocuğumu kimseyle birakamam, olsun babanesi dedesi olsun amcası ve yengesi, kuzenler vs. Çocuğu sevdiği zamanlar da gergin duruyorum hep takip ediyorum yanlış hareketler yapmadımı diye.
0 oy
(73 puan) tarafından
Malesef ki bunları normallestiren adalet yok kendi rızası vardı  yok sesini çıkarmadı  yok bilmem ne vardı deyip serbest bırakıldı bunları yapanları sonrasında ne oldu bu sapık zihniyetli insanlar nasıl olsa yapsam rızası vardı sesini çıkarmadı yada takım elbise giyer hicbir ceza almam diyerek yapmaya devam ettiler gerçekten bu ülkede adalet olmuş olsaydı belki bu hale gelmezdi ülke belki insanlar yakınlarına çocuklarına kadınlara bu gözle bakmaya cesaret bile edemezdi 
0 oy
tarafından
Kadir şeker içeride bunlar dışarıda Kadir şeker gbi insanları içeri tiktilar ses dahi edemiyoruz

İlgili sorular

+8 oy
33 cevap 1,728 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 559 göst.
5 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 272 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 167 göst.