Dün eşimle büyük bir kavga ettik, evden git dedim çok dolmuştum yatakları ayırdı ben ona rağmen gittim yanına yattım, ailesiyle olan sorunlarımı diğer postlarımda anlatmıştım, bunlara rağmen ben aileme bişey diyemem arada kalamam aranızda hallerin görüşmek zorunda değilsin diyor eşim. Neyse bu sabah kuzeninin oğlu kahvaltıya geldi ki telefonla konuştular eşim gel dedi bende kuzeninin oğlu mu gelecek dedim evet dedi zaten 1-2 dakika sonra geldi. Kavgalı olduğumuz halde yansıtmadım hizmetimi ettim, sonra gittiler eşimle az önce de eşim geldi pazarlık almış hem bize hem kayınvalidemlere. Annem gelecek pazarlıkları almaya saat 12 gibi dedi, burada her gün pazar var her yer market kayınvalidem de her pazara çıkar, evladıdır tabi alacak lafım yanlış anlaşılmasın ama maddi yönden sıkışıktır eşim para verir, alır, neyse eşim neden kayınvalideme götürmüyor da kayınvalidem gelip götürecek çözemedim daha önce böyle bişey olmadı çünkü. Eşim kavga ettiğimizi söyledi büyük ihtimalle böyle bir bahane buldu o da gelmek için ne zaman tartışsak kayınvalidem bana sesini yükseltir, oğlunu savunur. Hep böyle beni aramadan sormadan eşimi arar gelir 5 dakikaya. Annen bile gelecek olsa bana da danışmadan kabul etme ev müsait olmayabilir bu evin işleriyle ben ilgileniyorum dedim bağırmaya başladı artık bu evde iki arkadaş gibi olalım dedi ben napayım şimdi? Artık burada durmak bile istemiyorum.