Kızlar birbirimizin hakkında neler biliyoruz yazalım mi :) yorum yapan kişilerin hakkında bizde bildiklerimizi yazalım yada herkes kimin hakkında neler biliyosa yazsın :)
Siz kimsiniz Ben Kimim :D
Neresi burası :D
Valla kimseyi tanımıyorum ama insan insani tanımadan da sevebilir insan tanimadiklariyla daha iyi anlaşıyor diye düşünüyorum
Benim kimse hakkın da hiç bir fikrim yok zâten 2 aydır buradayım :))
HASRETTT ❤❤ CANIM ARKADASIM BİTANEM ONU COK SEVİSEVİYOMMM》》 İYİ TANIYORUM YANİ ARKADASIK
GERİ KALANLAR HEPSİ CANM SEVİLİYORLAR DERYA OZGUR VAROL SENN (YAZMIYON AMA BANBANAA》》)) SONRA DERİN HATİCE YALAVAC HATİCEE 23 HAFDALIK OLAN HATİCE 8 HAFDALIK OLAN 2 PRENSES ANNESİ .. JALE ..AYTAC DAHA UNUTTUKLARIM LAVİN LENA AYY YADIMA DUSYO AZ AZ AHAHAYY. HEPSİ SEVİLİYO UNUTTUKLARIMDA SEVİLİYORLAR SADECE BALIK BURCUYUM AKLIMDA KALANLAR HAHAYY
Kurgucu bana hemen kişisel bilgilerini atıyorsun :D
Hakknda pk bise blmyorum postlari okuyup yorum yapiyorum ama isimleri unutuyorum genelde bi kaç unutmadklarm war o kdar:):)
Kopya çekmek serbest mi :D
Ben ben ben kimim :):)
Ben yeniyimm çok birşey bilmiyorum ama ara ara girip yorumları soruları takip edip bende fikir alıyorum :) :) bildiğim tek şey aile gibi hepiniz çok tatlısınız ve candan :) :)
En sessizi benim buranın galiba kim benimhakkimda ne biliyor :)
Bi ben yeniyim buralarda
Ben ben ben ben ben ben ben ben ben :)))
Hey maaşallah hepinize:) ne güzel aklınızda bebegime hamileyken 5 aylıkken uygulamayı indirdim dogdu simdi 5 aylık çok eski insanlar vardı hepsi de çok iyiydi sizden iyi olmasin isimlerini hatırlamıyorum su an ben ki mutfağa su almaya gidip ben niye mutfağa geldim diye dusunenlerdenim 2.5 yaşında kızım var bebegimde 5 aylık hep ayakta bes dk durmuyo fırsat buldukça giriyorum ama yazamıyorum :)) uygulamayi dogumdan sonra sildim dayanamayip yine indirdim ;) ama sifremi unuttum eski kullanıcı adım eslina belki tanırsınız ordan çok puanim vardı uçtu hepsi biraz uzun oldu ama ")
Hatice... Var düşük tehlikesi geçirdiği için çok üzülmüştüm.hatice ylvç var doğuramadım diye gezerken nihayet doğuran Rabbim bebeği ni ona bağışlasın. Arel bulut var eşiyle boşanmak üzere ve tek başına bir bebek dünyaya getiren Rabbim onu bebeği ile mükafatlandırsın. Böcük var bebişi yüzünden uyuyamayan. Herkes hakkında az çok birşeyler biliyorum çerkez kızı ,dryşng,FISTIĞIM kurgucu biri,....sarmalar bitmez canım arkadaşlarım
Beni tek birşeyle tanırsın OY istilası :D :D
Senin iki çocuğun var diye biliyorum biri kız biri oğlan.
Burda arzus var Elazığa gelin yakında onunda doğumu var. Kaynanasi eşini ondan kıskanır bir gün yorum yazmıştı ordan biliyorum
Hatice var hamile 8 haftalık 3.gebeligi eşini seviyor karşılıklı diye biliyorum .
Mavikottaaa var eşi ailesiyle görusmuyo galiba .. bu aralar da yok :) yorumlar da gördüm böyle olduğunu. 24 25 haftalık hamile sanırım
Fistigim var 19 yaşında emelyt olmuştu yurt dışında sanırım biraz çocuk ruhlu :)
Sahra abla bu aralar yoktur olgun ve doğru düşünen bir insan. Her şeye anlayışlı yaklaşıyor sadece bunu biliyorum
Aklıma gelmiyor çok yorgunum bu kdr iyi çıktı
Ben yeniyim kizlar babam gaziantepli annem bakulu bakude yasiyorum 19 yasindayim 6 aylik evliyim 5 aylik bebisim var =)
Mesela fisdigim çok çocuk ruhlu iyi bir kardeşim.sende düzgün ne dediğini bilen birisin bazı gozlemledigim bazı kişileri çözemedim =) yorum yapamicam birde bi kız var o çok tatlı adını hatırlamıyorum bakayım bulursam yazarım çok kibar bir kız aha bu kadar =D benim yaşımda pek fazla olmadığı için gencler kendi yasitlariyla daha Samimi =DD
Guzel postmus kacirmisim:)) kurgucu senin hakkinda burda paylastigin herseyi biliyorum desem:)) cok kisi hakkinda cok sey biliyorum kim oyrenmek istiyorsa yazsin soyleyim:)) (sapiklar gibi konustum:Dcok hosunuza gidecek:DDD)
1,496,265 soru
24,442,449 cevap
353,372 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın