0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
3 gün yoğurt verdim 3 gün havuç şimdi 2 gün kabak verdim dün 1 çay kaşığı bugün 2 çay kaşığı yalnız çok kustu ve sırtında cenesinin altında noktalar çıktı. İki gögüsüjğn arası da kabuk gibi kaşıyordu ama 4 gündür vardı bu kaşıntı . Doktora gittik isilikte olabilir yani sıcaktan gıda alerjisi de olabilir dedi damla verdi sabah 4 akşam 4 damla şeklinde  o kaşınan yere kortizon lu krem verdi. Kortizon hemen zarar verir mi kabak a ne zaman devam etmeliyim ek gıdaya ara veriyim mi  başına gelen varmı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
O alerji gibi şeyler geçsin tekrar dene. 

Ama dört gündür varsa kabaktan değildir iki gündür veriyormussun. Havuç yapmış olabilir 
(174 puan) tarafından
Havuçta kusmadı ama yani kustu da hep kusuyor az bundan şakır lıkır kustu 10 dk geçiyor kusuyor öyle yani
(174 puan) tarafından
Ve havuç u 3 gün verdim öyle kabarmadı alerji 3 saate kendini belli eder diye okumuştum bir yerde o yüzden kabak olduğunu düşünüyorum
tarafından
Ama kabağı iki gündür veriyorum kabarıklık dört gündür var demişsin. Demekki kabaktan öncede kabarıklık var nasıl kabaktan olacak ki
-Reklam-
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Alerjisi hangisine karsi varsa simdilik onu verme ek gıdaya devam edebilrsin 
0 oy
tarafından
cnm 1 ay mola ver.. ekgidaya ara verme eger kabak yaptiysa 1 ay kullanma yeter
(174 puan) tarafından
Peki ben şimdi ne tattırabilriim sebze ne kaldı ki
tarafından
ben ay ay ayirmistim atarim birazdan listeyi cnm
0 oy
(576 puan) tarafından
Ek gıdaya devam et patatese geç canım kabak alerji yapmış
0 oy
tarafından
Bu kabaktan değildir bence. Çünkü kabağı 2 gündür veriyorsun ama kaşıntı 4 gündür var diyorsun. Dolayısıyla önceki sebze yani havuçtan olma olasılığı bence daha yüksek. Vücudundaki kızarıklıklar geçene kadar bence ara vermen gerekir. sonuçta yeni vereceğin sebzenin alerji yapıp yapmadığını başka türlü nasıl anlayacaksın?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
25 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde aysenn306 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 152 göst.
+1 oy
2 cevap 41 göst.

410,815 soru

12,362,128 cevap

41,646 kullanıcı

Kategoriler

...