0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızım 18 aylık ne yaptıysam vurma huyunu buraktıramıyorum bana karşı herkese karşı öyle durduk yere vuruyor insanın yüzüne bu huyunu nsl bıraktırabilirim iyi diyorum olmuyo kızıyorum olmuyo ne yapacm gerçekten fikir almk istiyorum sizlerden ilk kızım tecrübesizm yardımcı olun 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,309 puan) tarafından
Bence bir çok çocukta var bu durum belli bir dönemde oluyor benim kizimda 17 aylık geçende oklavayla babasının kafasina vurdu :)
(50 puan) tarafından
Nsl geçecek bu durum acaba hadi bana neyse de çocuklara da vuruyo Bn mahçup oluyorum
(1,309 puan) tarafından
Çok tepki verdiyseniz inadına yapıyor olabilir
-Reklam-
0 oy
(752 puan) tarafından
Benim ki 1 yaşında Benimki bile şimdiden vuruyor bide istiriyor benimki kızım yalma dedikçe hoşuma gidiyor sipalarin:D
0 oy
tarafından
Benimkide kendisine vuruyor istediği olmayınca 
0 oy
(854 puan) tarafından
benim oglumda 17 aylik ve o da vuruyor sabah babasiyla arama giriyo yanimiza yatiyo bana bi tokat carpiyo sabah sabah neye ugradigimi sasiriyom elide cok agir her sabah ayni durum babasina yaklastirmiyo bile ☺️
(50 puan) tarafından
Dönem dönem olan Bi durum demk ki inş unuturlar tek temennim
(854 puan) tarafından
ins canim
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Unutturmaya çalışın. Oyalayin vuracağını anladiginiz an başka bişey yapın. Şahsen evet oda çocuk ama ben çocuğumu ona vuran bir cocukla bir araya pek getirmezdim.sizin mahcuplugunuzu da anlıyorum 
(50 puan) tarafından
Bnde öyle Bi durum olduğunda müdehale ediyorum dikkatini başka Bi şeye çekip o an unutturuyorm
(6,046 puan) tarafından
Buna devam edersen belki unutur. İnşallah unutur
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Bizimki 2 buçuk yaşını geçti hala vuruyo ne yapsak birakmadi
0 oy
tarafından
13 aylığız benim oğlumda vuruyor patlatıyor suratımıza tepki verdikçe daha çok yapıyor tepki vermeyince azaldı vurma huyu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Seyda123 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.