0 oy
753 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Ya kızlar eşimle evlenmeden önce telefonda saatlerce konuşurduk hatta o sabah işe giderken işte çalışırken gece uyurken bile telefonlarımızı kapatmazdık biliyorum abartıydı bizimkisi ama ikimiz de şikayetçi değildik bu durumdan evlendiğim günden beri bir kere olsun karşılıklı çay kahve içerken keyifli bi sohbet etmiyoruz sürekli elinde telefon çok rahatsız oluyorum bu durumdan var mı bizim gibi olan kendimi yalnız hissediyorum sosyal medyada izliyoruz herkesin muhteşem hayatı var ya da sadece kamera önünde öyle ama ne olursa olsun insan eşiyle sohbet edip dertleşmicekse neden evlenir ki

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben burdayım evlendik bir süre sonra aynı bu duruma geldik bu aralarda aramız hiç ama hiç iyi değil :(

-Reklam-
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Cok şükür sohbetimiz eksilmedi hic 
0 oy
(2,142 puan) tarafından
Malesef benimkide öyle ise gider gelir kafasını telefondan kaldırmaz söyleyince de napim iki dakka elime aldım der oysaki iki dakka bile elinden düşmez galiba evlendik ve bazı şeyler bizde tükendi sanırım bide akşama kadar evde tekiz yani biliyor..
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Esim sabah 4 akşam 11 calisiyor fazla konuşamıyoruz konuşunca da tartışıyoruz çünkü son 2 senedir esim çok değişti farklı çerçeveden bakıyoruz ilk başta güzel gidiyor konuşma sonra tartışıp küsüyorux:) Ki ben fazla konuşmayı sevmem ya ama tabi muhabbet tatlı olursa fazlasıyla konuşurum 
0 oy
tarafından
Bizde öyleyiz bigun oturup konuşamıyoruz sürekli telefonla oynuyor 
0 oy
(13,527 puan) tarafından

Bizde öyleyiz bazen kendi kendime konuştuğumu hissediyorum bakıyorum elinde telefon doyom iyi valla ne olsun işte aksama kadar evdeydim bende diye muhabbet aciyom  :D

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 371 göst.
3 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 777 göst.
0 oy
5 cevap 341 göst.
23 Haziran 2022 Aile kategorisinde Hicrannn (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 410 göst.
10 Aralık 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu