0 oy
262 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (741 puan) tarafından

Lezzetli yapanlarin tariflerini bekliyorum:silly:

13 Cevaplar

+1 oy
(409 puan) tarafından
Ben patlicanları kızartmak yerine üzerine azıcık sıvıyağ sürüp fırınlıyorum daha hafif oluyor. Kızartma gibi hazırlanıyor o kısmı aynı :) 
(741 puan) tarafından
Ya kızartması cokmkötü zaten :)
(1,745 puan) tarafından
Bende öyle yaparım kesınlıkle kızarma fırınla patlıcanları canım
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından

Nasıl seviyor ve yapıyorsunuz hep imrenirim :(

(916 puan) tarafından
Hiç yemedim, ondan çok istiyorum ama olmuyor :))
(741 puan) tarafından
Neden yesene .d
(916 puan) tarafından
Sevmiyorum işte ama yiyenlere hep özenirimm
(741 puan) tarafından
Ben yerim yerine (:
(916 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzum
0 oy
(44,927 puan) tarafından

Karniyarigi tavuk göğsüyle denemeni şiddetle tavsiye ederim birdaha vazgecemezsin:)

(741 puan) tarafından
Hiç düşünmemiştim :(
(44,927 puan) tarafından
Harikaa kime yapsam yiyenler kiymayla yapmaktan vazgeciyo hem agırda olmuyo tadıda harika
tarafından
Biz de bazen tavukla yaparız deryos :) güzel oluyor ama bana göre dana kıyma daha güzel oluyor :)
(4,779 puan) tarafından
Ayy tavuklu cok guzel oluyor turlu yemegını guvecı de tavuklu cok guzel
(44,927 puan) tarafından
Patlıcana zaten tavuk göğsü  çok yakisiyo
0 oy
tarafından
Evlendigimden beridir yemiyorum eşim ve ailesi sevmiyor evede patlican pek gelmiyor cok severim cok ozledim yemeyiii :((
tarafından
Amin amin insallah eltim kaynim bosandi 4 cocugu esime tapuladi kaynanam kayinlarim gorumce birde üvey 4 evlat en kucugu 5 yasinda en buyugu 2 sinif gidiyor sen dusun
(2,897 puan) tarafından
Yaa canm gerçekten çok zormuş ya peki ev ayırma ihtimaliniz varmı birde ayirirsaniz eltinin çocuklardamı sizle gelcek
tarafından
Esim cocuklara babalik yapiyor evi ayırsam gene gelecekler esim akillanmiyor malesef bu aralar eltimin kizi bebegimide kiskanmaya basliyor bebegime oyuncak almaya bile cekiniyorum
(2,897 puan) tarafından
Ya canm çok üzüldüm gerçekten  olan senin bebeğine oluyor onun hakkına giriyolar
tarafından
Hic sorma bacii eşim kut kafali anlamiyor kimsede anlamak istemiyor diyorum kaynanam ayri eve ciksin torunlariyla esim diyor ben ailemden ayri durmam yapamam onlarda yapamaz
0 oy
(12,957 puan) tarafından

Tadını bilmeyen ben bunu beğendi  :)

0 oy
(20,123 puan) tarafından
Patlıcanları tuzlu suda bekletip kurularm sonra kızartır havlu kağıtla yağını çektiririm soğanı ymeklik doğratıp 3 diş sarımsak birtane yeşil biber ile kavurur az bi salça koyarım onlada kavurup kıymamı ve domatesimi ekleyip baharatları koyar pişince kapatır karnıyarığı fırına veririm :) 
(741 puan) tarafından
Oh mis böyle anlatmak kdr kolay olsa .d.d
(20,123 puan) tarafından
:) bu anlattıklarımı yap çok güzel olucak
0 oy
(3,881 puan) tarafından
Sıvıyağ koyarım tavaya soğanı biraz kavururum sonra 3 tane sivri biberleri kavurup kıymayı koyar birlikte kavururum 2 diş sarımsak  koyarim rendeleyip sonra 1 domates soyar doğrar tavaya koyarım bir yemek kasığından az da salca koyarım güzelce kavrulur. Çay bardağının dibinde de su eklerim biraz.   Karabiber isteğe göre pul biber tuz eklerim pişmeye yakında maydanoz eklerim altını kapatırım.. patlıcanları kızartıp kenara alınca içini doldururum sıcak suyla salça karıştırıp eklerim hop fırına mis gibi olur ...
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Anneme sormam lazım  :D
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Bende tavuk etiyle yemeni tavsiye ederim harika olyor
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Heryer yağ olduğu icin pek yapasimda gelmiyo acikcasi:D
(351 puan) tarafından
Sen nerelisin sasıyı herkes bilmez ama öyle olmuyor :))
(22,072 puan) tarafından
Bursa ama ankarada otyrom:D sen necisin kimsin anlat baklim:D
(351 puan) tarafından
Hahah :) ben malatyalıyım eşim diyarbakırlı:)
(22,072 puan) tarafından
:D he bi uçtan bi ucayik
(351 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(122,006 puan) tarafından
yaa patlican kizarinca eriyo resmen burda
0 oy
tarafından
Ben yaparım çok beğenirler 
0 oy
(351 puan) tarafından

Patlıcanları bıçakla del sonra dolduracağın şekilde dikey olarak bıçakla çiz her tarafını yağa batır güzelce sonra fırında kızarsın arada kontrol et çevir. Soğanı doğra birazda biber doğra az kavur kıymanı ekle onunda biraz rengi dönsün sarımsak doğra birkaç tane onu da ekle sonra  biraz domates birazda biber salçası ekle az onu da pişir daha sonra domatesi ekle birazda öyle pişsin tuz pulbiber karabiber ve maydonoz ekle  patlıcanların içine doldur. Suyuna da salçalı su yap birazda tuz at öylr canım dene ve geri dönüş yap lütfen eminim çok beğeneceksiniz :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
16 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Venedik42 (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
8 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Goodmom (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Prens&PrensesAnnesi (2,250 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,819 cevap

36,265 kullanıcı

...