İkizlerim var 2 yaşında çok hareketli ve sendroma girmiş bebeler bilirsiniz zor geçiyor günümüz
Bayramda aile ziyaretine gitmeyi düşünüyorduk benim ailem 10 saatlik mesafede eşimin ailesi 3 saatlik mesafede baya yol var yani eşimin izni 1 hafta 3 gün annemde 3 gün kayınvalidemde kalıcak şekilde gidicektik ama ben istemiyorum çocuklar zaten huysuz gündüz asla yola cikamam çocukların midesi bulanıyor gidene kadar kusuyorlar gunusten rahatsız oluyorlar gece yolculuğunda gözüm kesmiyor eşim 10 saat boyunca araba kullanacak Allah korusun 2 çocuğumuz var yolda birşey olur falan korkuyorum gitsek çocuklar huysuz zaten durmiycaklar etrafa saldırıcaklar ben kendi evimi onlara göre ayarladım zarar vericek eşyalari prizleri camlara kilit takılma vs hepsini yaptım ama annelerimizin evi öyle değil tabi korkuyorum bir şey olur diye gittiğimize o yolu çektiğimize değmeyecek geliş gidiş 20 saatten fazla yol 3 gün orda 3 gün burda 2 çocukta var ben gitmek istemiyorum eşim gidelim ayıp olur diyor siz olsanız ne yapardınız