Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kayinvalidemin evindeyim evi b..oo.k götürüyor bakin kızlar
0
oy
1,905
göst.
15 Haziran 2022
Aile
kategorisinde
Mehmetcan Emir
(
888
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar 2 gün oldu geleli 30 dakikalık uzaklıkta ama en son kalmaya 5 ay önce gelmiştim ama kendisi sık *** gelir görüşürz güya arkadaşlarımla görüşücem ama masallah her gün bi işi var kendimizde yine aile binasindayiz oranın iskânı alincak mühendisler gelcek diye saat 11 :30 da gitti benide aradi sen arkadaşına gitmeyi unut diye ayy sinirlerm bozuldu çoğu arkadsm burda oturuyor her zamanda birakmam çocuklari uykuları vs flan oluyor neyse dedim yapcak birşey yok morelim cok bozuk agliycaktm nerdeyse Annem dediki olmadi bna getir kzim ben. Bakarm olmadi anneme bırakıcam..neyse dedim barı burda temizlik yapim bulaşıkları topla yıka derken o kadar yoruldum ki kendisi cok dağınık kizlar öyle böyle degil ya yemin ederim abartmiyorum buzdolabını 4 5 ayda bi temizliyor yani içi o kadar dağınık ki nerden başlayıp temizlim bilemedim süpürüp sildim lavaboları yikadim cifledim asla temizlik yaptim demek icin demiyorum ama onun eline ayağına dolanan yok kaynim k.pederim işte 60 yaşında bitek kendisi kalıyor evde gün boyu yemekleri yapar oturur esra erol izler ya benim annem seker tansiyon hastası bi görün evi tertemiz oturmaya kıyamıyorum ama buraya geliyorum diyorum iki el atim nereye el atsam afedersiniz b.o.k gibi ya hani yasına göre dinc hastalığı rahatsızlığı yok 60 yaşında ama sağlıklı benim babaannem 78 80 yasinda var kadin tertemiz evi süpürüp siliyor e ben buraya geliyorum Diyorum hangi bi yeri yapim yetişm ama gercekten cok dağınık düzen yok esimede diyor gelinler bna iş yapmıyor diye 2 oğlum var peşpeşe ve ev yakında değil yürüyerek gidilmez bide kendisinin mahalleden komşuları arkadaşı var 1 tanesinin geliniyle arkadşım zaten eve davet edicez benim param yok ben fazla birşey yapamam dedim anne öyle şey olur mu misafir bereket evin bereketi gelsinler alırız ama anlatamıyorum iki çeşit tatlıya gerek yokmuş vs hano gerçekten 5 günlüğüne geldim pişman oldum diyebilirim siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Uzun oldu kusuruma bakmayın
tavsiye-fikir
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
42
Cevaplar
+11
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Benim için böyle düşünen birisini evime bile almazdım k bakma . Çok kırıcısın.
15 Haziran 2022
Mehmetcan Emir
(
888
puan)
tarafından
yorumlandı
Alakasi yok kiricikla kendisi derli toplu olabilir sonrada biz uğraşıyoruz
15 Haziran 2022
Hasretis61
(
832
puan)
tarafından
yorumlandı
Uğrasma ozaman gitme evine
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+5
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla tamam gelinsn iş yapma zorunluluğun yok ama gelip de burda anlatmam hiç hoş değil benim annem böyle temiz şöyle temiz ben temizm kaynanam boyle . Eee yaptin da şimdi burda alkış mi bekliyorsun üslubun hiç hoş değil gerçekten
15 Haziran 2022
ikbal
(
50,771
puan)
tarafından
yorumlandı
yaptigi temizliğn hayrinida yok ediyo
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Gösteriş için yapmış yani desinler ki temizlik yapmış .
15 Haziran 2022
ikbal
(
50,771
puan)
tarafından
yorumlandı
bir kere evini supurmedim kayinvalidemin temizlik yaparsamda orda burda anlatmam ayip
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+3
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Olabilir canim herkesin kendi evi kendi duzenii oyle bir an gelir yerinden kalkamazsin senin evin b.ok degil lağım goturur bu sekil insanlarin evleri yasantilari hakkinda konusmamalisin
15 Haziran 2022
Mehmetcan Emir
(
888
puan)
tarafından
yorumlandı
Haklisin üslubum yanlış belki ama gercekten cok yoruldum yaa
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kynvldnn evinin derdi senimi gerdi yapma ozaman cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
15 Haziran 2022
Alya23
(
4,818
puan)
tarafından
cevaplandı
Pis yada temiz, bırı senin hakkı da bunları yazsa hosuna gıdermıydı?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
15 Haziran 2022
yesmesn
(
747
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla haklisin bi yandan ne diyim ki sevmiyoeum dahinik yere gitmeyi evimde kalmayi tercih ediyorumm... Zaten ufak kizim var oesinde kosmaktan gittgim yerde bisey de anlamiyorim.. valla baska bi yere gidesim gelmiyor .. kimsenin evine gitmek istemiyorum. Demekki kaynananin huyu oyle pis bi insan ve rahatsiz olmuyor . Ama gelinlerden is beklemeskde sacma bi hastaligin yoksa rahatlikla yaoarsin isini gucunu. Olmadi robot supurge alsin valla kemdisi yaoamiyorsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok kaba bi üslubun var inşallah ilerde senin gibi bı gelinim olmaz sanane istersem hiç temizlik yapmam gelinsen gelinliğini bil herkesin özgür alanı kaynanan senin evine aynı kelimeyi kullansa kadını parçalardin valla gelinin de usturuplusunu versin Allah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
elif_ali
(
1,944
puan)
tarafından
cevaplandı
Ee o da oyle degiştiremezsin 60 yasindaki kadini sen değiş yapmak istemiyorsan yapma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yapacak bişey yok yaşlı kadın hehe de geç sen bildiğini yap
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
Gul karaaa
(
804
puan)
tarafından
cevaplandı
Yapma o zaman.. burada kaynananin hakkında konustun da noldu tebrik mi edelim. Alkış mi tutalım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Gerekk var mi bu posta? Annen olsa da yazar mıydın
15 Haziran 2022
Asyam. 38
(
1,242
puan)
tarafından
yorumlandı
Yada gelinleri var yada yok böyle düşünse hoşuna gider mi annesi hakkında
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ysni belki yapamiyordur
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Benimde oğlum kızım var Rabbim böylelerinden korusun.benim annem genç iken her isi yapan emekçi bir kadındı ama simdi asla eskisi gibi yapamıyor takatim yok diyor yapmaya belki onun kayinvalidesi de öyle zamanında cok yapıp sıkılıyorlar gerek yok böyle karalamaya çalışmak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Elinden geleni yap sen kendi evine gidesiye kadar dünya hali yarın senin yadan bizlerin ne olacağın belli değil, kendi annen olsa belki kızar söylenirdin ama buraya yazmazdın, kul kulun açığını kapatmalı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
Hasretis61
(
832
puan)
tarafından
cevaplandı
Sənin yerində olsam yapıyorsam yaparım yapmıyorsam oturur giderdim. Aldıgın 3kuruşlul sevap varsa oda gitti. Yani biz senin kaynananın temiz oldugunu pis oldugunu niye biliyoruz. Anlamıyorum. Annen olsaydı pis olan temizler oturursun yani nedir bu pis pis belliki yapamıyor olmuyor yani nabsın kadın. Kul hakkına giriyorsunuz. Yazınızda soru bile yok bir dert bile yok yani.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İnsan sevmediğine katlanamıyor işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yapma o zaman kaynananın huyunu biliyorsun gitme o zaman
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄
(
6,910
puan)
tarafından
cevaplandı
İnşallah yüzüne demiyorsnz yoksa yazık günah 60az mi çoğu yaşlı öyle günlk dip bucak yapacak halı yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
Zeyneppppp12
(
2,723
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaptığınız tek şey kaynana görümce kayınbaba elti çekiştirmek hayatımız bunlardan mı ibaret kalbimiz bu kadar mı kötü tamam kitli olur yorulmuşssun haklısın da kardeşim burda böylesine çirkin üslupla paylaşmaya ne gerek var
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Üslubun güzel değil canım k b bakmada
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Herkes yüklenmiş kadına yorumlara baktimda
Kac kişi acaba kayınvalidesinin evini temizliyor burda gelmis lincliyosunuz
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaptığı temizliği lincleyen yok dikkat ettiysen yapıyorsan yap yapmiyorsan yapma *** götürüyor ne demek arkasından böyle konusacaksa çöp bile kaldirmasin daha iyi
15 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Pisse pis arkadaşım burda anlatmaya gerek varmı bu tür şeyleri bi bu arkadaşa değil.
Kim paylaşsa bu tür seyleri yorumum aynı, ben temizliyorum kaynanama çıktığımda yazmıyoruz ama buralara böyle.
15 Haziran 2022
Sgb
(
2,014
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuklara bakmadığı için kızdığından sinirini nerden çıkarcağonı bilememiş bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
Begonya
(
7,750
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazı insanlar rahat ediyor pisliğin içinde otururken demekki rahat bir insan ama bende tahammül edemem pis eve.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Haziran 2022
Nurayyildiz
(
171
puan)
tarafından
cevaplandı
Üslûp kişinin kimliğidir.
Yapmak istemiyorsanız yapmayabilirsiniz.
Aynı görüntü kendi annenizin evinde olmuş olsaydı bu durumu buraya taşimazdiniz hiç zannetmiyorum.p
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
2
cevap
281
göst.
içimi dökmek istedim eşim ben evdeyken ev dagınık der bn yokken evi b..k götürür
8 Ekim 2022
Aile
kategorisinde
bebek2020
(
611
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9