0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşimle ailesi konusunda çok çatışıyoruz, başka konularda sorunumuz yok çok şükür ama ailesi beni bu güne kadar çok yıprattı, gece saat 12’de gelmeler, saat 12’den sonra eşimi aramalar, lafları, sözleri, çocuk konusunda sürekli daha erken demeleri, (8 aylık evliyiz henüz hamile değilim) daha bir sürü şey. Görümcem sürekli eşimle aramızı bozmaya çalıştı, sürekli uğraştı benimle eşime ister istemez yansıtıyorum ailenle konuş ben eziliyorum bu şekilde diyorum ama beni karıştırmayın aranızdaki meseleye kendiniz halledin diyor her seferinde valla artık bu konu yüzünden tartışmaktan bıktım. Ne yapmalıyım?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aklın varsa evliliğin oturmadan çocuk yapma tek diyeceğim bu canım benim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benı karıstırma demıs aslında en guzelı, sen soylıceksın onlara guzel bır dılle rahatsızlıgını eşin bırsey derse de sen benı karıstırma demıstın de
(301 puan) tarafından
Ben söylersem kötü olurum, eşimi doldurmaya çalışırlar diye düşünüyorum
0 oy
(3,689 puan) tarafından
Tatlı sert lafini yeri gelince soylesene canim. Mesela 12de gelince " keske daha erken gelseydiniz daha çok vakit gecirirdik gece 12ye kadar niye beklediniz gibi. Esinin teli gizliden sessize al arasinlar sonra duymadik dersiniz. Iyi geçiriyormuş gibi yap. Kaleyi içten fethet. Anlaşıyormuş gibi davran kafan rahat olsun kuzum. Yoksa size yazik olur
(301 puan) tarafından
Haklısın canım öyle yapmam gerekiyor galiba
0 oy
tarafından
Çaylaksın daha olursun merak etme. İlk zamanlar herkes az çok biraz ezilir gibi oluyor. Bir bakmışsın sonra bordo bereli olmuşsun. Hele bide kocan halledin aranızda diyorsa topu sana bırakmış işte. 
(301 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(49 puan) tarafından
Benimki hiç toz kondurmadığı gibi birde bana laf söylüyor seninki yine karışmıyorum demiş beterin beteri var bacım gel sen şükret :-D
tarafından
Aynı durumdayız canım benimki onlarla birlikte beni kötüler
(49 puan) tarafından
A yokk o kararın da yapmaz onlara toz kobdurmuyorsa benimde lafımı ettirmez asla allah yardımcın olsun bacım
0 oy
tarafından
Oynayacaksın. Görümcene eşim sakin duruyor,ama sen bilmiyorsun o çok snirli. Şu yaptıklarınıza s nrileniyor ,konuşsam kötü konuşacam diyor ,zor tutuyorum kocamı. Kardeşinle aran bozulmasını istemiyorsan birAz sevecen ol.gerçekten zor tutuyorum.Beni üzgün görünce telefona koşub seni aramaya,size gelmeyeçalışıyor. İstemiyorum aranız kötü olsun dr 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,030 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 515 göst.
0 oy
2 cevap 246 göst.
26 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 452 göst.

Kategoriler

1,493,564 soru

24,402,420 cevap

350,256 kullanıcı

...