Kızlar eşimin ailesi teyzeleri abisi vs genetik Akdeniz anemisi var oğlum 3 yaşında sürekli kansızlık düzelmedigi için birde eşimdede var diye çok çocuk doktoruna götürdüm hepside olabilir dedi araştırma hastanesinde talesemi için test yaptırdım ve dediğim gibi oğlumdada çıktı. neyse kaynanamlardayiz bende hamileyim tutturmuş benim annemde de var doktor onun tek çaresi aynı şeyden yiyip içmemek ayrı tut herşeyini bende en sonunda bu bulaşıcı hastalık değil genetik dedim ne yapılsa da tedavisi yok sadece evleneceği kişi aynı şekilde olursa çocukları hasta olabilir dedim sustu.
Hamileyken ödemle baya yatalak oldum bu seferde Zeynep Kamile git hastalığını anlat dedi ben hasta değildm ödemim vardı onunda bir ilacı yok bol hareket ve sağlıklı beslenme doktorumla konuştum oda aynı şekilde anlattı önceki doktorumda öyle kesin buda öyle olucak diye bişey yok diye anlatıyorm oğlumdada gitmediğim doktor hastane Mr röntgen kalmadı herşeyi yaptılar ödem vardı dikkat etmediğim için öyle oldum dedim sustu denge.siz ya sanki oğlumla kendim hasta olalım bir tek o biliyor bana araştır kocanla git diyor eşim Asker ve asla izin vermiyorlar o halde ben çocuğumu hamile olduğum hâlde kucağımda alıp giderim kocasız bir yere gidemiyor gelmiş bana sen Buradaki doktorlara güvenme diyor ben 100 tane doktora gittim 8 ayda bir tek benim doğum yaptığım hastanede ki doktorum anladı ve oksijen tedavisi başlattı çok şükür geçti hala bana hastalıkkiymism yok bende 3 tane çocuğum var bana niye olmadı diye o haldeyken kaç kere ağlattı gelmiş milletin içinde hastalığıni şöyle diyor