0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (581 puan) tarafından
Kızlar 24 yasinda 81 kiloyum. 2 yıl ard arda sezaryen oldum. Çok kötü bir göbeğim var. Goguslerim ve kalcam büyük değil. Bacaklarım da öyle kalın değil. Tek sıkıntım şu koca göbek. Ben 60 kilo olmayı istiyorum ama çok mu zayıf sıska gözükürüm? Boyum 1.66 ideal kilom kaç olmalı sizce? Ayrıca midem de çok hassas ağrıyınca ölüyorum ağrısından :(

6 Cevaplar

0 oy
(6,005 puan) tarafından
Eritemede. Tekrar hamile kalan ben ;)
(581 puan) tarafından
Ayy sus sus en korktuğum şey kız:(
-Reklam-
0 oy
(436 puan) tarafından
Boyum 1.67 60 kiloyum çok zayıf değilim normal kilodayım. Yani çok abes durmaz 
(581 puan) tarafından
Anladım canım benimde hayalim :) bekarken nasildim yaaa :(
0 oy
tarafından
İdeal kilon 55 kuzucum. 60 ile sıska olmazsın. Düzgün bir beslenme düzeni ve egzersiz ile çok çabuk da kilo verirsin yaşın çok genç çünkü :)
(581 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum. İnşallah ya şu 80 den Bi kurtulsam kurtulamadım gitti. Aslında 1 hafta da 3 kilo vermiştim ama bozdum işte diyeti
tarafından
Kuzum bir haftada 3 kilo çoook fazla bir rakam. Muhtemelen aç kalarak zayıflamaya çalışıyorsun. Bu tarz diyetleri hem uzun soluklu yapamazsın hem de sağlıklı olmaz. Vücudun kendini kıtlıkta sandığı için yağ depolar kasların erir. Oradan kilo verirsin. Sağlıklı beslenerek işte haftada 1-1.5 kilo gibi vermen lazım
(581 puan) tarafından
Canım sabah iki haşlanmış yumurta peynir ceviz yerdim. Ekmeği ve şekeri kesmiştim yemiyordum hiç. Akşam da ne yemek varsa ekmeksiz yerdim. 6 dan sonra yemezdim
tarafından
Öğle yemeği yok. Ara öğün yok. Ekmeği kesmek yerine tam buğday ekmeğe geçmek lazım. Karbonhidrat almazsan süzek olur o kaslar. Karbonhidrat alıcaz ama sağlıklı karbonhidratlardan alıcaz. :)
(581 puan) tarafından
Vallaha ben paldır küldür girmişim bu diyete bilinçsizce:D
0 oy
tarafından
Çok doyana kadar yeme tabi çocuğun ek gıdaya geçtiyse sonra hafif hafif göbek kaslarını geliştirmek için hareketler yap 
(581 puan) tarafından
Yok canım aslında 1 hafta da 3 kilo vermiştim ama bozdum diyeti. Sadece sabah kahvaltısı yapardım akşam 6 da yemeyi bırakırdım
0 oy
(485 puan) tarafından
İdeal kilonuz kabataslak hesapla 56.
(581 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah tartı da o rakamı görmek nasip olur
0 oy
(745 puan) tarafından
160 boy ile 46 47 de geziyodn ikinci çocuktan sonra 78 ile doğuma girdim çocuk şuan 9 aylık ben 50 düşmüşüm inşallah daha vermem diye dua ediyorum gerisini sen düşün zayıflık kadar berbat bişey yok 
(581 puan) tarafından
O da çok kötü canım yaa. Kilonun fazlası da azı da kötü. İkisinde de insanın giydiği üstüne yakışmıyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 310 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 376 göst.
22 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (780 puan) tarafından soruldu

413,104 soru

12,437,547 cevap

45,859 kullanıcı

Kategoriler