Benim oglumda 4.5 yaşında ve ben 3.5 yasindayken hamile kaldim maalesef bos gebelik oldu kürtaj oldum.simdi oglun buyuyor kardesi yok diye cok ama cok üzüluyorum anlatamam bu duygumu size.ama bir taraftanda söyle diyorum cocuk kendi kendine yemek yemeyi tuvaletini yapmayi ogrenene kadar ikinci yapilmamali bence.çunkü ornegin hamilesiniz hasta oldunuz en azindan cocugunuz siz yatarken bi hic degilse ekmegine cikolata sürüp yiyebilir sizin ısıttiginiz yemegi yiyebilir tuveletini yapabilir 4-5 yastan bahsediyorum yani.gecenlerde cok kotu hastalandim kafami kaldiramadim bulasici bir hastalikti kimseyede gidemedim 4.5 yasinda oglumhn önune corba getirdim.kendi yedi getiremedigim yerde ekmegine birseyler koyup yedi hamile olsam yada ikinci bi cocuk olsa cok zor olurdu durumum.ha hastalik her zaman var tabiki ama aradaki yas farki az oldugu zaman ileride arkadas gibi olurlar iyi olur ama o ileriye kadarda sizin icin zor olur.ilkine ilgi gosterenezsiniz bu seferde onun zorluguyle ugrasirsiniz.benc bu biraz büyüsun ikinci o zaman olsun hem biraz dinlenmis olursunuz hem ilkiyle yeterince ilgilenmis olursunuz