0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Selam kizlar. Sorum yukarda. Cogu adam sacini kesersen cocugun omrunden kisalir felan diyor. Ilk gebeligimde kesdirmisdim. 2aylikken felan. Bebegim dustu. Soyleye soyleye insanin kafasina sokuyolar. Simdi 31 haftaligim. Kesmek istiyorum. Kisa seviyorum uzun bakimi zor

11 Cevaplar

0 oy
(8,036 puan) tarafından
Bebeğinin düşmesinin saç kestirmenle alakali olduğunu zannetmiyorum görünmez kazalar oluyor 
(210 puan) tarafından
Haklisin canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kestirmek istersen kestirebilirsin canım. Hurafe onlar. Olanda tamamen tesadüf bence. Ben sadece ensemi kazıttım kahkül kestirdim. İnanmam öyle şeylere. Ama tabi doğumdan sonrası için nasıl rahat edersen o şekil kestirmen de fayda var. 
(210 puan) tarafından
Dogumu bekliyemicem qaliba canm
0 oy
tarafından
Kestirdim çok şükür biside olmadı. Ne alakası varya öyle denk gelmiş sizinki sadece
(210 puan) tarafından
Bencede ya kesicem valla
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Allah hiç bir kulun omrunu bir saça yazmamistir bu şirktir insanı dinden bile çıkartır lütfen böyle saçma şeylere kulak asmayin bizim ömrümüz ruhlar aleminde biçildi sen saçını ister kes ister kesme fark etmez 
(210 puan) tarafından
Cok sagol canm
0 oy
tarafından
Hurafe kesinlikle çrü Allah saça göre mi biçiyo Allah bilmiyo mu da.. ben kestirdim zaten hamilelikte eskisi gibi değilsin bide uzunla uğrasamam diye
0 oy
tarafından
Rabbimin bana biçtiği ömrü makas mi kisaltacakmis ? 
0 oy
tarafından
Kestirdim öyle şeylere inanıp kendinizi strese sokmayın 
0 oy
tarafından
Saç kesımıyle bebege bırsey olucagını dusunmek kadere ınanmamak demek, sence olur mu boyle bırsey hurafe bunlar 
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Kestirdim.                      
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Kestirdim ve boyattim da 3 ayda bir sac kestiriyorum hurafe seyler inanma canım
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Sen dinleme onları ben 35. Haftadayim 3 kez kestirdim bisey olmadı çok saçma şeyler bunalr 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 480 göst.
0 oy
7 cevap 127 göst.
18 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,843 cevap

44,542 kullanıcı

Kategoriler

...