Kızlar annem yenı ev aldı 1 sene olucak 3. Katta eskı ev en ust kattaydı, neyse bır ustumuzde teyze oturuyormus bugun annem pişi yaptı teyzede cıkart tek yasıyor yaşlı dedı, bır de annemın 2 kedısı var evde teyzenın 8 kedısı varmış bende severım ****** besleyenı ay gıdeyım dedım tanısayım teyzeyle, neyse caldım kapısını actı ama Allahım ölucem sandım ev resmen hayvanat bahcesı gıbı kokuyo kapıda duramıyorum ki kedı besleyen ınsanım, hemen tabagı verdım, gel de gel gel kolumdan tutuyo teyze dedım bebek var ınmem lazım, kedılerı kactı evden onları gerı yolladım neyse ındım, sitede oturuyo annem aoaetmanın onunde gırıste bır koku var biri ölmüş de gommusler sankı anneme bırkac kere sordum ben almıyorum kokuyu dedı ama alıyor bılıyorum bugun apaetman gorevlısı abı dedı 4. Kayttakı teyze kedılerı kapıda beslıyormus hep tuvaletlerını buraya yapıyolar defalarca dedım kapıdan bıraz uzaga koy ama koymuyor dedı, apartmanda da sureklı sıkayet edıyolarmış, bızım ev 3. Katta ya resmen kokuyu ben alıyorum balkonda durulmuyor ya ben teyzeye soylesem alınır mı acaba