0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (650 puan) tarafından
Bizimki çok telefon izliyordu. Telefon elimde görse çekip alıyodu. Kullanmayı bildiği için YouTube kendi giriuodu.  Şimdi izlediği çizgi film kanallarını engelledim. Çünkü arama bölümünü bilmiyor. Ana ekrandan yola çıkarak izliyordu. Geçmişi de silince. Çizgi film adına bi kaç video çıkıyor. Oda ilgisini çekmiyor. Bırakıyor. Telefon izlemiyor. Tv ile zaten ilgisi yok. Belki annelerin işine yarar dye söylemek istedim

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Telefon düşkünlüğü çocuğun oyun ihtiyacının karşılanmamasi sonucu ortaya cikar
tarafından
Artımı verdim gidiyorum☺☺☺♥️
tarafından
Sen balsin
tarafından
Çiçeğim♥️♥️♥️
tarafından
İlk defa mantıklı konuştun otobüscarpti al snaa +
tarafından
Ciddi konularda mantıklı konuşurum gerisi laylaylom jsjsjsjjs
(650 puan) tarafından
Telefon düşkünlüğünün sebebini sormadım. Bu konuda deneyimli ve bikgiliysen başka post açabilirsin
(1,106 puan) tarafından
Kız vallaha sabah akşam oyun oynuyorum, günde 3 saat en az parktayız yine de istiyor tlf..... Bende hiç vermemekte sen benim izin verdiğim videoları, belirli bir süre izlemesine izin veriyorum. Allahtan çok etkilenen bir bebek değil
tarafından
Mert'in annesi balım sert tepki vermedim düşkünlük sebebini oyun ihtiyacından eğer evin içinde enerjisini atabilecegi oyunlar oynarsan telefon isteği aza inecektir günümüz cocuklatin problemide bu bide anne babanın elinde çok görünce istiyor uzak yerlere kaldırınca seninde elinde gormeyince bu istek biraz daha azalır inşallah yardımcı olabildim
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Bizimki de 2 yasinda telefonun Tsini bilmiyodu hic vermedik bigün elimden aldı senden bende iyi kullaniyo telefonu,ne babası ne ben hiç birimiz vermedik bugüne kadar ama nasıl oldu anlamadım şimdi de telefon telefon diye ağlıyo ama vermiyorum yine 
(650 puan) tarafından
Veriyorum. Ama dediğim gibi yaptım. Şimdi izlemiyor
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ahahha harika tatlım
0 oy
tarafından
Güzel fikir bende eğitim seti aldım. Çok sevdi telefon istedikçe onu yapıyoruz 
(650 puan) tarafından
Bende yaz geldi dışarda vakit geçirip oynamasını sağlıyoru
0 oy
(3,551 puan) tarafından

2 buçuk yaşında kızım telefonu hiç bilmez. Bazen görüyorum arkadaşlarımın çocukları falan alıp girip bi de cuzgi film açıyorlar benimkinin haberi bile yok :D

(650 puan) tarafından
Ne güzel işte. Bziimkidde alıştı. Böyle yaptım da alsada telefon açık kalıyor kendi kendine oynuyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 336 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cancazmihram (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 250 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzenurrr (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,880 soru

12,364,550 cevap

41,862 kullanıcı

Kategoriler

...