0 oy
1,217 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Mesela kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza eşiniz müsade eder mi? Ya da dışarı çıkmanıza falan merakk ssdece

76 Cevaplar

0 oy
(2,610 puan) tarafından
Tabi ki eşimde bende bu haklara sahibiz ve çıkıyoruz da
-Reklam-
0 oy
(16,570 puan) tarafından
Dışarı çıkmama evine gitmeme evime çağırmama asla karışmaz daha dün gittim kıza gelirim demiştim zaten eşime de bizi davet etti dedim tmm dedi geçti bizde sadece haber vermek var karşılıklı saygıdan ben ailemin yanında başka şehirde iken bile eşim der arkadaşlarla cafeye maça  gideceğiz gibi 
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Eder tabi niye etmesin
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Eşim kendi de arkadaşlarıyla çıkar bende çıkarım. Hatta haftaya cumartesi kız kıza bekarlığa veda partisi yapıcaz. Evlendik diye sadece birbirimizden başka kimseyle görüşmeyecekmiyiz. İkimizde ayrı bireyiz. İkimizinde arkadaşları var. Böyle şeylere takılmıyoruz. 
0 oy
(12,589 puan) tarafından
Müsade istemem haber veririm. Yabani miyiz kız çıkcan tabi o da öyle izin istemez haber verir. Napcan yoksa sürekli dört duvar 
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Burda arkadasim yok olsa da bisi demez akrabalar var ama ben cikmiyorum genelde evdeyim 
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Daha dün akşam kızımla yemeğe gittik arkadaşlarım hocalarım vardı
0 oy
(374 puan) tarafından

İzin veriyor ya sorun çıkarmaz ama dışarı çıkacağım bı arkadaşım yokkk:'(

0 oy
(7,674 puan) tarafından
Etmemesi saçma olur .
0 oy
(57 puan) tarafından
Eder niye etmesin kendimi eve kapatmak için evlenmedn sonuçta 
0 oy
(996 puan) tarafından
Müsade derken?o nasıl arkadaşlarıyla cikabiliyorsa benim de bizim de buna hakkımız var..izin işi çok saçma iki taraf içinde hepimiz 18 yaşını geçmiş aklı basinda insanlarız müsade izin doğru değil 
0 oy
(302 puan) tarafından
Yaşadığım yerde hiç arkdasim yok onun akrabaları var onlarla da gezeriz yer içeriz ama annemlere gittiğimde bulusacaksam çocuklarım olduğu için geç kalmamak dışında bir şey demez 
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Böyle bişey için eşimden müsaade istemem, sonuçta kaç yaşında insanlarız kimle görüşüp görüşemeyeceğimize karar verecek olgunluktayız. Ben şu gün kızlarla buluşucam derim, haberi olsum yeter. O da bi planı olduğunda söyler. Tek ortak sınırımız akşam evde olucaz ikimizde. 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Akşam izin vermez ama gündüz istediğim yere gitmeme izin verir
0 oy
(9,526 puan) tarafından
Hiiiç karısmaz saolsun altıma arabamı da verir cebıme paramıda koyar 
0 oy
tarafından
Eder tabi hiç karismaz

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 440 göst.