Merhaba kızlar direk konuya giricem eşimin kuzeninin düğünü var istanbul bahçeli evlerde kızlada aram iyidir hoş sohbetliyiz hani en son ramaznda geldik geldik bi araya kınama gelin mutlaka flan dedi dedik biz anca düğüne gelirz bende var iki oğlan ben haftalardır bu günü bekliyorum çünkü uzun zamandır..düğüne gitmedim ve dışarıya cikmaya ihtiyacım var kac gündür k.validemde kalıyordm ordada oğlum bi kere çiş kaçırdı kaynanam bna çocukla ilgilenmiyorsn bakmiyorsn dedi gece çocuk altına yapmış anne karşı koltuktaydi fark edemedim flan dedim azda olsa tartıştık ama şakaya vurdum yine çünkü bna hiç-bir şekilde bu zamana kadar bi kere bile yardımcı olmadı dedim madem öyle biraz destek olsaydın peşpeşe büyütüyorum olur böyle seyler arada pazar günü düğün var benim küçükler durur mu bilmiyorum eşime gitmeyelim flan dedim çünkü maddi acıdanda sıkıntı var oğluma gömlek almam gerekiyor thsirt le götüremem ben emziren anneyim elbise giysem elbiseyi boyldan boya kaldirmam gerekiyor onuda geçtim düğün 7 de saat 1 de cikicaz burdan yani kafamda deli sorular anneme ablama sordum onlarda çocukla perişan olursun dediler görümcem düğün için bursadan geliyor onla konuştuk oda sacmalama biz yardim ederiz bebek arabasinida alırız dedi kaldi öyle yani siz benim yerimde olsanız gidermisinz yoksa gitmezmisinz bizimkiler kızım mahvolursun boşver gitme dedi .. kayınvalidemin haberi yok daha söylemedim kafam allak bullak uzun oldu kusuruma bakmayın..