0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şuan inşaat halinde bu ev, bu fotoğrafi sahibinden sitesinden aldım bu benim evin karşı dairesi şuan oda satılık bende evin videosu var foto çekmeyi akıl edemediğim için siteden aldım o yüzden çabucak kaldırcam mutfak adasının 4 kenarına yolluk mu kestirmem lazım? 

Çok kararsızım siz olsanız napardiniz

Kızlar sildim eve geçince atarım tekrardan ama gerçekten altı mermer olduğu için soğuk olur diye sormak istedim 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şöyle mutfağım olsun da halısız  olsa da olur :)))
tarafından
Öyle deme olur inşallah sanki benim var mıydı nasipte varsa olur kuzum Allah sanada versin inşallah
tarafından
İnşallah canım inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaymayan olsun yeter hshshhs
tarafından
Kaynayan ne kız
tarafından
Kaymayan halı kaymaz halı kiz
0 oy
tarafından
bilemedim.Tezgahın önü yeterli olir belkide.
tarafından
Çok boş kalıyor sanki ondan sordum teşekkür ederim
0 oy
(13,861 puan) tarafından
Mobilya vs herhangi bisi koyacak misin tezgah önüne kaymaz Taban ince uzun sermelisin 
tarafından
Kuzu bar sandalyesi Alcam 4 tane mecbur
(13,861 puan) tarafından
Kimi koltuk falan da koyuyor ya canım ondan dedim tezgah önüne ve karşısına yazman yeter bence ben çıplak sevmiyorum sıkı sıkıya kapatmasanda 2 tane eşit kestirip Ada tezgahın iki yanına serebilirsin diye dusundjm
tarafından
Evet kuzu bende öyle düşündüm zaten iki parça kestirmek istedim ama kimisi sade olur dedi kimisi hiç kestirme boş kalsın dedi burda sormak istedim ❤️
(13,861 puan) tarafından
Boş bana çok çıplak geliyor her yerde de temizlemek sıkıntı kucuk olsa kaldır at
0 oy
tarafından
Her yerine yolluk koyma bence canım sadece 2 tane yeterli. Diğer türlü kötü görünür bence. 
tarafından
Hangi tarafa kuzum
tarafından
Tezgah arası ve büyük alan olabilir. Çünkü mutfak baya iyi fazla halı koyduğunda boğabilir gibi geldi bana annemlerin de ada mutfak böyle sadece tezgah önüne kaymaz ince halı aldı bir de köşe koltuklu masa aldı rahat oturulsun diye ama tabi ki tercih senin canım. Güle güle otur şimdiden
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim tezgah arası kesin ama diğer yanları baya geniş öyle göründüğüne bakma bu evimin yarısı kadar mutfak resmen diğer odalar küçük adam mutfağı çok büyük yapmış
tarafından
Kadınların işi mutfakta geçiyor düşüncesiyle yapmıştır canım. Şimdiki evlerin odaları da küçük normal.
tarafından
Çocuk odası çok küçük keşke mutfağı bu denli büyük yapacağına çocuk odasina da pay biraksiydi
0 oy
tarafından
Mutfağın çok güzel gözüküyor valla. Ne koysan yakışır 
tarafından
Neresi burası canım nerde oturuyorsun
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsun inşallah
0 oy
(1,992 puan) tarafından
üff mutfağa bak süprr kızz 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olsun nasipse 1 2 aya içindeyim inşallah
(1,992 puan) tarafından
saol canım çok gğzel güle güle oturun ❤️❤️
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum benim ❤️
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Rabbim bizede nasip etsin inşallah halıyı bosver:D
tarafından
Kız vallaha kaç gündür düşünüyorum ne tarafına kestirsem diye Allah sanada nasip etsin canımın içi
0 oy
tarafından
Ne güzelmiş mutfağın güle güle kullan :) bence dört tarafına yaparsan çok kapatır güzel olmaz lavabonun önü ve masa koyacağın yer olsa yeterli olur
tarafından
Kuzu masa zaten ortada bu mutfak adası etrafına bar sandalyesi alıp kendi sandalye masamı balkona koycam
tarafından
Anladım o zaman sadece tezgah önüne kaymayan modern bir halı al canım
tarafından
Öyle yapsam altı çok mu boş kalır
0 oy
tarafından
Masanın sağ tarafı yani dolabın tam karşısına köşe koltuk koy tezgahın önüne de bı yolluk yeter 
tarafından
Aşko köşeye ihtiyacım yok çünkü salon ayrı amerikan değil yani her yeri koltuk doldurmak istemiyorum çünkü balkona alınacak şeyler var daha param da yetmez
tarafından
Anladm canm böyle de çok boş gibi olur belki ince halilardan iki tarafa da kestirirsin olmazsa tam doldurmadan
tarafından
Kuzu kestirirsem öyle boydan boya kestirmem kısa kısa kesriririm vallaha o masa canımı sıkıyor o olmasaydı 6 merte hali alır atardım ortaya
tarafından
Aynen böyle parça parca daha iyi olur bence masa da güzel ya modern duruyo
0 oy
(349 puan) tarafından
Böyle mutfağım olsun orda yatıp kalkarım valla hayırlı olsun canim cok kapama bence çok güzel boyle parke olsaydı iyi olurdu böylede soğuk olmazmi yerler
tarafından
Kuzu güney cephe sıfır bina her yerden yalıtımli birde 4. Kat alt üst dolu olur büyük ihtimal ısı yönünden şikayetim olmaz gibime geliyor sadece tasarım canımı sıkıyor o masaya gerek yoktu dbebzbsbsbeb
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Aman allahım şöyle bi mutfağım olsun tek derdim sereceğim halı olsun  41kere maşallah .Şöyle bi mutfağım olmadan ölürsem yansın dünya cehenneme dönsün .

Geniş yere bi halı ser , bar sandalyesi alacakmışsın , zaten başka yere gerek yok terlik giymem dersen tezgah önüne de ince uzun kilim halıdan kestir .İkisi aynı renk olursa güzel olur
tarafından
Allah kalbine göre versin kuzum benim dilerim allahtan bundan yüzlerce kat güzeli senin olur ❤️ benim hiç aklımda yokken nasip oldu dilerim seninde hiç aklında yokken sana nasip olur ❤️ çok teşekkür ederim canım önerin için geniş yere bir hali tezgah arasına bir halı kestirmek istiyordum yani yolluk
(7,930 puan) tarafından
amin canım benim  , senin adına çok sevindim , güle güle otur .Evet bende yolluk kastettim de aklıma gelmediydi evet araya yolluk kestir
tarafından
Eminim senin daha güzelleri olacak
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Neden sildin ki kalsa noluyor :)
tarafından
Kalsa bir şey olmaz sadece geçince rahat rahat atarım 1 2 aya kadar içindeyim zaten mutahit görür rahatsız olur diye düşündüm sonuçta Google düşüyor
0 oy
tarafından

Ben göremedim :(

tarafından
Sana instagramdan atayım aşkom
tarafından
Aşko ınstagram kullanmıyorum
tarafından
Aşk Facebook yok ku
tarafından
Yok kuzum sosyal medya kullanmıyorum
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Çok kalın alma cnm ince olsun mutfak biliyon batıyo birde kaymaz halı olsun 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 922 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,357 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Nalan2580 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 627 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 900 göst.

412,026 soru

12,403,475 cevap

44,528 kullanıcı

Kategoriler

...