0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından
Son zamanlar biraz sıklaşdı bu durum hep bağırmıycam dedikce yine bakıyorum olmuyor ... Yine evleri temizliyodum oda hel peşimde elimdeki eşyaları istiyordu bende git oyncaklarınla oyna dedim biraz yüksek sesle ... Aslında bağırmak sayılmaz ama kızım için öyle sayılır çünki normalde konuşma tarzım o değil biraz tarz deyişince oda anlıyor kızdığımı yapdığı şeyden vaz geçiyor ama bunu bağırdığım için yapmasl anlaması beni üzüyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah ah anneler ve vicdanları:) 
-Reklam-
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ya bazen ses i yükseltmek ciddi bir yüz ve ses tonuyla konuşmak da lazım yoksa disipline olmuyorlar evet kıyamıyorum evet bi serçe kadar minnak ve masumlar ama işte şuan için ")) büyüdükleri zaman yumuşak yüzümüz başımıza bela oluyor şiddete hakarete kesinlikle karşıyım ama bi dur da demek lazım 
0 oy
(158 puan) tarafından
Valla canım eşim çok sert aşırı korkuyolar ondan bende bir okadar yumuşak ve kibarım onlara karşı takdir eder teşekkür ederim bişey isterken rica ederek isterim ama çok kullanıyolar daha 4 yaşında ama resmen parmağında oynatıyo beni ama bazen öyle sinirleniyorum ki akşama kadar dil döküyorum uyarıyorum ısrarla aynısı ve zararlı şeyleri yapınca resmen cırlıyorum bağırıyorum köşe bucak kaçıyolar. Sonra vicdan azabı çekip gidip sarılıp özür diliyorum. Ama komşularım çocuklara niye bağırıyosun onlar melek anne olmak kolay mı diyip duruyo. Daha çok sinirleniyorum. Sanki herkes kısık ses tonuyla el üstünde büyüttü. Bende insanım ve bazen yoruluyorum. Onlara kızmamak için kendimi banyoya kapatıp ağlıyorum beni parmaklarında oynatıyolar diye sakinleşip onlarla öyle ilgileniyorum ama bazende kendime hakim olamıyorum ve bağırıyorum bu beni kötü bi anne yapmaz. 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bende bağırıyorum sadece ben büyütüyorum fazla yüz vermemek lazım hiç kızmak dien yalan söyler zaten bide sen kizmadikca o hep senden yüz bulup tepene cikacak
0 oy
tarafından
Kendini tutmaya çalışmak gerek. Bikere ipin ucu kaçtı mi yalama olur hep bagirirsin. 
0 oy
tarafından
Offffffffffff arada bende öyleyim sonra oturup ağlıcak gibi oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.