37 gün oldu doğum yapali kaynanam 10 gün kaldı biz de 1 hafta çocuğum yoğun bakımda yatti neyse cikti 2 gün sonra gitti sonra annem geldi 10 günlüğüne çalışıyor o kadar izin alabildi annem gitmeden eşime anneni ara gelsin en azından kırkı cikana kadar dedi neyse kaynanamda gelmek istemedi annem ben ariyim dedi aratmadim istemiyorsa gelmesin dedim 4 saat mesafe var annemlerle aramızda eşim de hem bakmak zor oluyor hem de ev ısınmıyor diye annemlere getirdi beni şimdi de gelmek istiyorlar ailecek onlar da uzakta oturuyor ama ben onlar için evime gidip tekrar mı gelecem ben buraya gelmeden önce akılları neredeydi acaba sacmaladilar yani çağırdık o kadar gelseymis eşime söyledim ben konuscam dedi ama bu kadar düşüncesizlik olur insani sinir ediyorlar
Hass neden gitcen ki gitme canim o sansi kaybetmis malesef kaynanam
Bence de gitme canım niye önce gelmek istemedi de simdi annenlere gidince gelelim diyorlar ki bazı insanlar vallahi çok değişik
Esin konuşacakmış işte sakin ol Esin de hadi gidelim annemler gelecek diye ısrar edebilirdi neler okuyoruz burda sen cennet kokan bebeğinin ayaklarını gıdıkla :) birak kayganani
Aslında sinir olacak birşey yok sana bakmak zorunda değil ki kaynanan.Sende ona bakmak zorunda değilsin .Gelme.demis belli ki sonradan pişman olmuş gelim demiş yani boşu boşuna sinir olmussuun bence
Torun anneneye gidince kıymetli olmuştur kim bilir :) kış günü hiç gerek yok bence sonuçta baba evi rahatınıza yerindedir orda kalmaya devam ederdim ben teşekkürler gerek kalmadı artık diyerek
Kabuletme cnm eve gecince gelsinler . Evde degilim 40 im ckana kadar anneme geldik sz gelmeyince de hem ev sogk oluyo burasi sicak eve gecnce buyrn gln de
411,918 soru
12,400,254 cevap
44,399 kullanıcı