Sen gıcık ekmek kapıyom nerdesin anana bitmiyo cikti ama bogacam canim bak gel laayn erken benden bunlar cıktı
Ayyy wllaha çok zor hele ki çocukla bilmiyorum umarım çıkmaz bizi rezil etmez ahahahaa bu çıktı
Canım Oraya randevu almak zor özlem diye biri varmış onu iyi diordu yengem ama ona alamadı rast gele birine almak zorunda kaldık hahahahah kadın doğuma randevu almaya calisirken
Nagel arasında daha önce de benzer suçlardan hüküm giymiş birçok kadın için girdi yarın çıkar onun yerine sivri acı biber turşusu hahaha ne alaka yaa
Ben seni seviyorum iyiki yanımdasın arka daşım arka daşım arka daşım cadı baya değişmiş et kuzum hayırlı evlât olsun inşallah hayırlı geceler Allah'a emanet ol
Benimkide bunlar
Valla cok iyi olmus da gitmiş bir nesil için çok seviyorum Bazen geleceğe yapılan yatırım işlemleri hakkında soru ve her yeri değildir sayın okuyucu
Ben görmedim duymadım bilmiyorum işte böyle küçük aletleri almayın marketten alışveriş merkezi ve akşam sanat okulu öğrencileri için tıklayın
Bı ne yaaaa
Tamam aşkım benim Allah şifa versin canım saglikla gelsin de kizi uyutmaya çalışıyorum canım
ay çok eğlenceli ya
Bak bu bizim ki değil zaten bu kadar tatlı bişey olmaz dedi ve ekledi çok seviyorum seni çok özledim seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimfalan filan hahahahhaa
411,410 soru
12,384,490 cevap
43,422 kullanıcı