Herkese merhaba simdi görümcem geldi bursadan düğün icin annemler yakin arabayla 15 dakikalk uzaklikta burdaydi bu gün aksama yakin aradi konuştuk kaynanam annene çaya gidelim ama haber verme hazirlik yapıp yolulmasinlar dedi bende Annemle gündüz konuştum teyzem ve oglu izmirden geldi annem yarin ablan geliyor sennde gel dedi hem teuzeni görürürsün flan dedi bende daha sonra görümcemle konusrken teyzem burda flan diyemedm Abla anneme haber verim dedim oda yorlumasnlr flan dedi en eltim kaynanam görümcem k.pederim olcak Annemi aradim dedim anne görümcem gelmek istiyor annem dediki misafir var bilmiyormusun dedim anne çaya gelcekler yemeğe değil oda tamam buyursunlar dedi neyse ablam la mesajlastik kendi ablam ablam bna Annem hasta senin haberin var mi dedim abla ben yardm edicem zaten oda iyi tamam yazmış simdi benim yaptğm yanlıs mi oldu biz kalabaligiz Aile binasida Annemlerr inanın annem yorgunlukla da olsa bi dünya insan ağırlıyor ablamda öyle deyince ben kendimi suclu hissettim.. sizce iptal mi edim hani görümcemde heveslikle deyince bilemedim şimdi ona tamam dedim ablamda böyle söyleyince kararsız kaldim teşekkür ederim şimdiden.