Kizlar en son 1 ayda cok kilo aldim. Kıyafetlerimin hivmc biri gelmiyor. Sadece iki tunigim geliyor nereye gitsem onları giyiyorum. Kiyafet alamıyorum çünkü para yetmiyor gidaya çocuğun bezine faturalara anca yetiyor. Esimde tutmuş bana bayramdan 1 hafta önce gitsene annemgilin yanına gidemem dedim hatta ben bayramda bile gitmek istemiyorum giyecek bir seyim yok ben irda iki hafta ne giyeceğim dedim. Oda kilo almadan once düşünseydim kendi keyfin için çocuktan mi mahrum bırakacaksın anamgiki dedi anan daha 1 hafta ince geldi cokta mahrum kalmaz dedim. Tamam ben sana bir takım alayim dedi. Sen giyecek bir seyim yok derken abatti falan yaptığımı düşünüyosan düşünme gerçekten yok ben oraya 3 parca kıyafetle mi gideceğim dedim. Iyi tamam gitme dedi küstü gitti. Utanıyorum ama her gittigimde ayni kıyafet görümceler bir giydiklerini bir daha giymez benim kıyafetim asla değişmez. Evet cok kilo aldım ama suan ne yapabilirim.
Hayatım son 1 aydır cok sıkıntılı be stresliyken aşırı derecede yemek yerim bu strese girince iştahı kaçan tiplerden değilim. O yuzden kilo aldım