0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (60 puan) tarafından
Hayırlı geceler arkadaşlar oğluma çiş eğitimine başladım ama tuvalete girmek istemiyo ne klozete nede alaturka tuvalet e hiç bir şekilde istemiyo ağlıyor sürekli altına yapiyo hep ne yapacağım bilmiyorum nasıl alıştıra bilirim tuvalete sizde de böyle şeyler oldumu tavsiyenize ihtiyacım var tecrübeli arkadaşlar :( birde alıştırma kulodu kullananlar sizdirmayan külot varmı ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hazır değil demek ki canım biraz ertele bakalım 
(60 puan) tarafından
34 aylık canım tam da yaz vakti artık isilik oluyor üzülüyorum da yavaştan başlayalım dedim
tarafından
Oo baya büyümüş devam et o zaman canım
(60 puan) tarafından
Alışirmi acaba tuvalete gitmeye sabırla devam edeyim mi
tarafından
Alışır canım sen istikrarlı ol yeterki üstüne işeyince kızma korkmasın
(60 puan) tarafından
Yok kızmıyorum canım inşaallah alışır yani hiç umut yok gibi ama hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Kac yasinda canim oglun belliki hazır değil eğitime 
(60 puan) tarafından
Ağustos da tam üç olucak canım
(3,094 puan) tarafından
Sardığın bezden rahatsız olmuyorsa işin çok zor canim
(60 puan) tarafından
Yok canım ıslatıyor hiç rahatsızlık duymuyor acaba böyle yapa yapa rahatsız olurmu
0 oy
(4,424 puan) tarafından
E bebek de kullan at emici alıştırma külotları var deneyebilirsin canım 

Tuvalete girme konusuna gelirsek de mutlaka alınmasını istediği bir şey vardı onu vaad et atıyorum bir bisiklet gibi yada en basiti bir dondurma gibi eğer sen bunu başarırsan bende sana bunu alırım de faydası olur 

Tuvalete girdiğinde yaninda sende gir onunla beraber comel yine de korkuyorsa lazimliga hazır bezlerde  bir tane ser bezden tuvalete geçişi biraz daha yumuşatır ılımlı ol sakon ve sabırlı ol zorlu bir süreç ama aşılmayacak bir durum değil 
(60 puan) tarafından
Yapıyoruz canım eşimde bende tuvalete giriyoruz gösteriyoruz ama yok girmek dahi istemiyo ağlıyor yani böyle olupta alışan var ki acaba yoksa bırakayım mi denemeyi
(4,424 puan) tarafından
Kaç yaşında şuan
(60 puan) tarafından
Ağustos da tam üç yaşına girecek
(4,424 puan) tarafından
Bekleyebilirsin bence canım bu kadar zorlama ne kendini ne de bebeğini benimde küçük kızım mayıs da 3 yaşını bitirdi 3 gün oldu altını acalı direkt alıştı biraz ara ver bir iki hafta kadar sonra tekrar yine denersin
(60 puan) tarafından
Bakalım bugün bezsiz yatırdım yarın da bir geçsin olmadı öyle yapicam artık
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Ben klozete otursun diye klozet kapağı aldım bebeğin cisi gelmiş arabanın cisi gelmiş cis saklanmış hadi sayalım çıksın falan yaparken alıştırdm çok şükür 
(60 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum canım aparat bakalım birde öyle deneyeyim
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Balkona yaptır cnm aç kendi yapsın yaptığını da göster bak de korkuyo bence
(60 puan) tarafından
Geldiği zaman söylemiyor da canım hiç rahatsız da olmuyor yapınca biz görüyoruz takip ediyoruz sürekli balkon da nasıl olur bilmiyorum ama direk tuvalete alışsın istiyorum
0 oy
(385 puan) tarafından
5gun boyunca ısedı csnm heryere annem naptın hemen sılelım mendille pıs olmus ya buralar dedım her yapısta  anne mentıl çiş oydu buya dıye dıye cısını tutmasını ogrendı He kendı demıyor kacırmadıkca ben hep götürüyorum bazen kucaklayarak götürüyorum dıretıyo ama hallettık sayılır ben tuvalete gıtmeynce lazımlıgını ılk oturma odasına getırdım 2:3gun sonra hole aldım sımdı tuvalet banyo bır orada yapıyor gecede odasına yakın getırıyrum
(60 puan) tarafından
Lazimlik almadım açıkçası direk klozete götürmeye çalıştım ağladı sonra alaturka tuvalet götürdüm onda da ağlıyor lazımlik alip deneyeyim olmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.

412,180 soru

12,408,284 cevap

44,706 kullanıcı

Kategoriler

...