Kızlar bayramda tatile gidilecekmiş görümcem, eşimin kuzeni ve karısı, kuzeninin çocukları ve görümcemin iki kız arkadaşı gidecekmiş villa tutacaklarmış odalar ayrı olacak yani, eşimle bana siz de gelir misiniz dediler ama görümcemin arkadaşlarını sevmiyorum biri zaten eski komşumuzun kızı ama biz orada otururken ben lise 1’e falan gidiyordum kız benden 3-4 yaş küçük zaten ve küçük bi ilçede yaşıyoruz bahsettiğim kız hakkında iyi şeyler duymadım kardeşimle de çıkmışlardı ordan da az çok biliyorum, diğer arkadaşı da saygısız bi kız neyse eşim sen bilirsin istemiyorsan gitmeyelim, biz ayrı takılırız en azından böyle ucuza gelir diyor başbaşa gidersek çok pahalıya mal olur gidemeyiz bu sene diyor arabamız yok, otel, ev fiyatları malum tatile gitmekte çok istiyorum aslında ama görümcemle aramız zaten iyi değil, arkadaşlarından da hoşlanmadığım için kararsız kaldım illa ki aynı evin içinde beraber olucaz, beraber plaja gidilir eminim yanımıza gelirler ayrı gitsekte ya hiç takmadan görmezden gelerek gidicem keyfime bakıcam yada gitmeyip evde oturucam, sizce?