Selam kizlar izmir bozyakada oturuyorum pek görüştüğüm kimse yok evlendikten sonra tum arkadaslarim bana cok bos geldi onlar bekar bir turlu muhabbetlerimiz uyusmadi ki zaten bir cogunuda kendim sildim sadece iyi gun dostlarıymış. Ben oglumu kaybettim dostum dediklerim bir kere bile arayip sormadi vs vs. Hic arkadasim yok komsularimda cok büyükler kisaca kendime arkadas ariyorum hadi arkadas olalim :)))))
Arkadasligin realde bile bos oldgunu gercek arkadas olmanin zor oldugunu anladigin halde sanal arkdas ariyosun ne kdar guvenebilirsin ne gerek var ki cevreni silmisken sanala dusme derim :) slm.slm de arada yorumlaş gec bence
Benimde kımsem yok..dışarı çıkmaya bile.izin vermiyorlar..telde de arkadaşım sosyal.medya Vs yok..bende arkadaş istiyorum:)
dost kazigi yersin aramaz sormaz ama bekar arkadaslar bos degildir sen evlendin diye ne degisti ki bir sürü bekar arkadasim var gayette iyiler
Bende istiyorummm :) olabiliriz ama sakaryadayim malesef :(
Aynen öyle oluyor ya bende hep bunu diyorum evlendikten sonra bekar arkadaşlarınla eskisi gibi olamıyorsun
Bende iki yıldır almanyadayım burda hiç kimseyi tanımıyorum, görümcemle kocasıda burda ama malum pek anlaşamıyoruz. Kocam tüm gün işte arkadaşlarım desen bir merhaba yazmaz oldular ben yazıncada ya cvp vermiyolar yada konuşmayı yarım bırakıyolar öyle yani, bazen derdimi sevincimi paylaşacak sıcak bi dosta ihtiyaç duyuyorum bende.
Aslında en yakınındakilerle bazen herşeyi paylaşamıyorsun insan gerçekten hakiki bir dost arıyor bazen ama bence burası değil bunun yeri çünkü güvenilir değil kimin ne olduğu belli değil
Ben de ailemden farklı bi şehirdeyim kimsem yok komşumun biri 53 yaşında o kadar çok seviyorum ki benle yaşıt olanlar sürekli cagiriyo hatta sitem ediyo hep o kadına gidiyosun diye ama ben o kadında daha çok mutlu oluyorum önemli olan yas değil canım
1,491,539 soru
24,372,702 cevap
348,139 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın