+1 oy
649 göst.
Aile kategorisinde (245 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eşinizde en sevmediginiz özellik nedir ve ikna edemediğiniz konu nedir ben kendimden basliyim ayrı eve çıkmak istiyorum ama eşim istemiyor oyalıyor sevmediğim ozlelligi ise annesiyle bişey yaşasam sen ona karşılık verme boşver diyor:'(

Bende çıldırıyorum tabii

27 Cevaplar

0 oy
(9,449 puan) tarafından
Oyle diyosa yine iyi canım ya sen benım anama nasıl konusun oyle dese :) benım esımın hassas noktası israftır elektronık esyalara karsı özensiz davranmamdır.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir şey rica ettiğimde yada söylediğimde tamam yaparım yada alırım dediginde yapmayıp defalarca aynı şeyi istemem, mesela ünite aldım içinde camı yok ona göre cam kesti kenarlarının düzeltilmesi gerekiyor düzeltip ünite yerleştircem ve bunu ben 1 senedir rica ediyorum o derece gerisini siz düşünün... 

Bide sabahları işe giderken alarm çaldığında kalk kalk diye başında çağırırken tamam kalkıyorum diyip yeniden uyuya kalması çok sinir bozucu.
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Çok açık giyinmeme ve karşı cinsle fazla samimi konuşmama, çok konuşmama izin vermez. Bir de araba konusunda çok hassas araba kullanırken kendisine karışılmasını istemez.
0 oy
(7,375 puan) tarafından

Eşimin anne babasına düşkünlüğü çok 12 kardeşler ama sadece eşim bakar para yollar ben bakmasın demiyorum ama biraz diğerlerinde yardım etsin diyorum çünkü aralarında tek kiracı benim hepsinin evi var rahatlar eşimin herşeyi üstlenmesi en sevmediğim huyu 

İkna ederim çabuk ikna olan biri zaten 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
En sevmediğim huyu abdest alırken ayaklarını kurulamaya ayak havlusu almaması ve ıslak ıslak paspasa basması:D 
0 oy
(563 puan) tarafından
Ne desem tamam der 
0 oy
(554 puan) tarafından
Eli çok açık aşırı derecede bize karşı yani yanında ayy şunu çok beğendim desem gidip alır ve gerçekten çok can sıkıcı durum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 396 göst.
14 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 325 göst.
26 Şubat 2022 Aile kategorisinde Balımm (4,907 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 460 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 466 göst.

401,181 soru

12,007,041 cevap

36,194 kullanıcı

...