0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından
Kizlar bir kizim var 2 nciyi 1 yila yakindir denjyoeuz olmuyo en sonunda rahim filmi cektirsemmi diyorum bi zarari varmi cektirmekte herhangi bi sorun yaratirmi hicbir sorunum olmamasina ragmen gebelik tutmuyo hani 1 gebeligim var esimfe de sorun olcagini sanmiyorum gbelik tutunca esim kendini gostermedi ama sonradan bisi cikmis olabilirmi esimde onuda bilemiyorum sansimi  rahim filminde denemek istiyorum agrisiz islemmi hemen cikabiliyomuyuz hastaneden gun icinde agri cok oluyomu beni bilgilendirirmisiniz kizlar bide devlet hastanesinde yaptiricam bi ucret aliniyomu

2 Cevaplar

0 oy
(6,123 puan) tarafından
Özelde yaptirdim 2 kere kramp agrisi saniyelik korkulcak durum yok 
(257 puan) tarafından
Gebelik olustumu peki canim
(6,123 puan) tarafından
Ben dusuklerden snr çektirdim 1 cu duskden snr cektiridm bir sirun yokdu ama 2 ay icinde kaldim ama oda dustu pıhtılaşma varmis ondan dusuk oluyormus 2 cide hamile kalamadim kurtajdan rahim tupleri yapismis mecbur tup bebekle gebe kaldim  rabbim ol diyo oluyor rahim filimi falan inanmıyorum canım çektir tuplerine baktir esinde gitsin sperm testi versin esinde olabilir tek kendin cabalama
(257 puan) tarafından
Aynen oyle rabbim ol dese hersey olyr insallah Cok gecmis olsun canim dediging ibi bende bu ay denicem
-Reklam-
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Doktora gittin ve ona istinaden mi Bi sorun yok diyosun yoksa ilk gebelik kendinden oldu diyemi Bi sorun yok kanısına vardın canim
(257 puan) tarafından
Esimin ailesi bilsin istemiyorum canim yani film cekiminden sonra herhangi bi sorun agri oluyomu yatakta yatmalik falan
(1,644 puan) tarafından
Yatakta yatmalık Bi durum olmuyor canım korkma
(257 puan) tarafından
Cok sagolasin canim yaa allah razi olsun gidicem randevum var doktorumla konusucam bakalim
(1,644 puan) tarafından
Ne demek canım inşallah tez zamanda güzel haberler alirsiniz
(257 puan) tarafından
Insallah canim insallah allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslihandlmn (12 puan) tarafından soruldu
0 oy