0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Böyle biri evlense ne zorluklar çeker??

24 Cevaplar

0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benim annemin anne babası evlenmeden ölmüş.valla babannem de babam halalrim hic biri etmediğini koymamış.annem hep der hic birini hakkımı helal etmiyorum diye.yani karşıdaki insan olursa merhametli olursa ne ala.yoksa zor 
(3,895 puan) tarafından
Allah onlardan sorar.Benimde annem babam yok esim ve ailesi bana iyi şükür bnde onlara iyiyim kayinvalideme de bakıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Ben varım canım. Annemi daha 16 yaşında kaybettim. Kaynanam sürekli laf soktu anası yok ikinci gelini anası olan alalım. Anası yok bilmiyor gibi. Çok ağladım eşim de hiç destek olmadı. Seviyormuşum demek ki susmuşum o zamanlar. Şimdi olsa ortalığı ayağa kaldırırım. 
(3,895 puan) tarafından
Şimdi esinle aran iyi mi?
(1,926 puan) tarafından
Çok muhabbetli bi çift değiliz. Bambaşka iki insanız.
(3,895 puan) tarafından
Aynı şekilde davranmıyorlarsa bir sorun yok.
0 oy
tarafından
Valla canım benim anam babam sağ Allah'a şükür de eşim de kötü biri olsa bana sahip çıkacak bir ailem yok arkamda Allah'tan kocam iyi biride bunları düşüncek şeyim olmuyor büyük kızım iki buçuk yaşında küçüğü bir yaşında bir çorap dahi almadılar eşimin ailesinden Allah bin kere razı olsun valla, beni anasız babasız hissettirmiyorlar annem bikere olsun bişeye ihtiyacın var mı diye hiç bir şey bile demedi bu zamana kadar ama sorsan beni çok severler oda lafta işte... İyi günümde hepsi yanımda az bı çukura düşeyim arkasına dönüp gidiyor hepsi elimden tutanim yok. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Benim annem babam hayatta ama bana öyle davranıyorlar ki ölseler bu kadar acı çekmem 

Eşiminde annesi babası vefat etti 5aydır evliyiz eşimin ailesinden(babanne, teyze, amca, kız kardeşleri) hiç bir sorun yaşamadım aksine beni kendi kızları gibi görüyorlar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 272 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
5 cevap 158 göst.

409,534 soru

12,309,858 cevap