0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 22 günlük evimde tüm camlar kapalo sadece bir tanesi üstten açık ve evim 27 derece falan. Hastanede doktor 28 derecede bebekleri çıplak yatirdigini söyledi ama annemler ısrar ettiği için ben ipli çıtçıt li atlet üstüne uzun kollu alt üst takım giydiriyorum bugun farketttim bebeğimin boynu ve ensesi kırmızı olmuş çok üzüldüm kizlar doktor sade zıbın giydir dedi ama aileler öyle dediği için üstüne uzun kollu da giydirdim. Şimdi pişik olacak diye korkuyorum başka hiçbir yerinde kırmızılık yok sadece boynu ve ensesi bu arada. Sizce ben bebeğime ne giydireyim tecrubeli anneler ? Bu havada 40ı içindeki bebeklerinize ne giydiriyorsunuz ?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sadece çıtçıtlı atletle dursun canım günlük yıka mutlaka 
-Reklam-
+1 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım zibinla kalsın bebekler sandığın gibi usumezler zaten sıcak yani cocuk pişik olur daha çok sıcaktan isilik olur 27 dereceye uzun kollu çok büyükler kendi kafalarina göre gidiyorlar biz doktorlara göre her şeyi kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar ama ne eskisi gibi hormonsuz bir şey var ne de eskisi gibi çok çok sağlıklı bir bebek var yani bazı şeyler şuandaki bebeklere göre yanlış gidiyor 
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Içindeki atleti çıkar tek uzun kollu ince badi giydir 
tarafından
Bnde pazara gtcem deroşu uyuttm şimdi duş alcam sonrada uyanınca çıkıcaz nasl gidip gelcem bilmiuorm bende valla kıçımdan ter akıyo
(22,059 puan) tarafından
Vallahi cocuk la zor oluo ya o poşetleri taşımak falan pazar kapımın önünde ama cok kalabalık oluo alamiyom kızla rezillik cekiyom
tarafından
Bebek arabqsına binmiyomu canm biliyorm 3 yaşında ama bebek arabasıyla daha rahat edersin die dedim
(22,059 puan) tarafından
Asko asansör yok 3.kattayım hem arabayi hem kizi hemde elimdeki poşetleri cikaramamki oyle
tarafından
Haklısın canm , bende 3. Kattaym asansör var bebek arabanın altını dolduruyorm alışveriş poşeyle bina girini sadece kaldırarak taşıyorm oda ölüm gbi daracık ayaklarım kollarım morarıyo
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Isilik olur heryeri bi tek boynuyla ensesiyle kalmaz yarim kollu citcitli giydir altina yarim sort  gibi yada uzun giydirceksen ince olsunn
0 oy
tarafından
İsilik olcak bebek benim bebeğimde geçen sene bu ayda doğmuştu ilk hafta takımı komple giydirmistim ikinci hafta artık zıbın  bide alt takımı giydirmistim

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 360 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gulsh26. (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 512 göst.
0 oy
11 cevap 309 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (279 puan) tarafından soruldu

411,700 soru

12,393,913 cevap

44,024 kullanıcı

Kategoriler

...