0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Kizlar sabah uyandım afedersiniz karnım bir bastırdı ishal olmuşum sonra midem de bulandı bir saat boyunca ishal istifar öldüm artık sonra zorla uyumuşum kalktim yine karnım fena acaba yediğim birşey mi dokundu yoksa bu sıralar sık duyuyorum salgın gibi ona mı yakalndim bilmiyorum korkuyorum valla çocukta olur diye 

5 Cevaplar

0 oy
(13,556 puan) tarafından
Salgın hastalıklar enterogermina al mutlaka kullan 
(309 puan) tarafından
Ya hala midemi bozdum diye düşünmek istiyorum ama :)) inşallah salgın değildir bağışıklık için mi enterogermina
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah ah geçen hafta ölüyordum ben o illetten mutlaka acile git canım 
(309 puan) tarafından
Kız ayıptır söylemesi gece uyanıp tatlı dondurma yedim acaba o mu bozdu diye düşünüyorum inşallah hastalık değildir kızımda olursa yandık sana da çok geçmiş olsun
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Salgın var canım 1 haftadır biz öyleyiz bizim bütün aileye bulaştı valla zor atlattık 
(309 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım .ya inşallah salgına yakalanmamisimdir birşey bozmuştur kızımda olursa yandım.ben bir turlu sıkıntı eksik deil bizde zaten
(7,375 puan) tarafından
Benim kızımda yakalandı eşimde kızım 19 aylık bide kızımda ateş oldu perişan olduk inşallah bulaşmaz sizde
(309 puan) tarafından
Ay ya yazık yavruya inşallah ya valla onlara bişey olmasında çok zor cocuklsrin hastalıkları
(7,375 puan) tarafından
Hayla mızmız valla atlatamadık daha
(309 puan) tarafından
Öyle oluyor bir hastalandilarmo tum düzen bozuluyot
0 oy
tarafından
Muz ye 

Türk kahvesi ile biraz limon sık karıştır sulandır iç 
(309 puan) tarafından
Teşekkürler canım deniycem mutlaka
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Kizim suan öyle ne yese geri cikariyor salgin var canim doktor yer yok dedi alamadi içeri. Igne yaptilar kizima kusmasin diye
(309 puan) tarafından
Yazık yavruya yaa valla sabah perişandm ama şimdi bulantım kalmadı sadece ishalim.var artmazsa inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 424 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melekkk (12,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 61 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 565 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu

408,169 soru

12,259,425 cevap

37,328 kullanıcı

...