Yine kaynana postları gördüm, dayanamadım ben de yazayım dedim Daha önce post açmıştım kaynana size araba alacağım deyip bizi işlerinde kullandı, sonra da parayı kaynımla küçük görümceme verdi diye..
Bir de biz evlenmeden önce iki katlı evi vardı, onun üstüne iki kat daha yaptırıyordu, bize oraya oturursanız üçüncü kat sizin demişti.. Ama ben hem kaynımgile yakın hem de daha inşaatın bitmesine çok diye oturmadım, eşimin kendi evi vardı ona oturdum.. Şimdi inşaat bitti, eşim de yakıta sürekli zam geliyor, orası işlerime daha yakın, yakıt parasını kendimize harcarız dedi diye tamam taşınalım dedim en son.. Şimdi de büyük görümcem orda benim de hakkım var diyormuş, kaynanam da ablandan izin almadan oraya oturamazsın diyormuş eşime.. Araba alacaz dedi üstüne yattı, şimdi de evin üstüne yatıyor.. Şimdi vermek zorunda değil diyenler olacak ama söz veren kendisi, vermek istemiyorsa söz de vermeyecekti.. Böyle yaparak eşimi kendinden soğutuyor, sonra da eşimi ben kışkırttığım için eşim böyleymiş diye laf çıkarıyor.. Her bayramdan sonra sorun çıkarıyorlar, o yüzden bayramın gelmesini istemez hale geldim diyordum, bu sefer bayram gelene kadar da bekleyemediler