0 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (2,251 puan) tarafından
İki tane çocuğu olanların hem maddiyatlari var hemde yardımcı olan destek olan birilerimi var nasıl oluyor ben tek çocukla tükenmiş hissediyorum ne bilim her anlamda yetersiz görüyorum kendimi tek cocuga bakabilmek bu kadar zorken iki çocuklu hayatları merak ediyorum maddide çok zor zaten de düşünmuyorum maddiyat olsa bile herşey bütün yük annede cocuk bakımı ortak olmadığı sürece ben daha çocuk falan yapmam zaten büyük konusmiyim ama bana sondu) çok çocuklu anneler destek bekliyorum sizden bakalım neler yapıyorsunuz yardım edeniniz varmi

44 Cevaplar

0 oy
(4,851 puan) tarafından
İki çocuğum var oğlum 29 aylık kızım 10 aylık olacak herşeyiyle.ben ilgileniyorum eşim sadece borç harç evin ihtiyacını falan gideriyo ilk başta bende kara.kara düşünürdüm ikisiyle.bir nasıl yapıcam diye ama Allah sana.o gücü öyle.veriyor ki sen bile.sasiyorsun hırçın bı oğlum var vururdu yumruk tokat atardı şimdi kardeşi var diye çok mutlu ve o alışkanlıkları tamamen gitti kardeşini verelim diyorum başkasına hayır vermem diyor başkası kucağına alınca almasin diye yanıma.geliyor o kadar bağlı ki bazen ben bile şaşırıyorum ne olursa olsun kötü düşünme ikinci bebeğin olursa da.allah sana dayanma gücü veriyor 
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından

2 çocuğum var ve yardim edenim yok kız kardeşim gelirdi hafta da bir kez çamaşırlarımı dürer yapılacak isim varsa yapardı şuan ise girdi oyuzden yardıma gelemiyor tek başıma kaldırıyorum yükü bi yeri yaparken bi yeri dağıtıyorlar topladığım odayı kilitlemeyle başa çıkabiliyorum evet yalnız kalisim baya kötü oldu bazen oturup agliyorumda sonra geciyo işte Allah bi sabır veriyor :angel:

(881 puan) tarafından
Maddi olarak oğlum mama kullanmadığı için rahatız haftada bi paket bezi gidiyor krakeri vs fazla zorlamadı bizi sadece kızım çok süt seviyor Allaha şükür diyoruz Rabbim geri koymasın
0 oy
tarafından
4 çocuğum var eşim tek çalışıyo maddi olarak ister istemez kısıtlı oluyo ev işlerinde de tek başımayim hatta sabah 11 den beri mutfağı yapmaya çalışıyorum 3 aylık bebemle
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Bende boyle diyordum.sonra oglum selamun aleykum dedi ahaha☺yardimcimda yok☺

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 148 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mdemr (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 505 göst.
5 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ömüşüm (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
4 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,680 puan) tarafından soruldu

411,616 soru

12,391,490 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler

...