0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (913 puan) tarafından
Kızlar üç aylık gebeyim eşim önceden de iltifat ederdi ama şimdi bakışları bile değişti sürekli çok güzelleştin filan diyor değiştiğimde yok daha kilo da almadim kilo degistirdi desen. Sizde de böyle oldumu şikayetçi gibi yazmıyorum tabiki hoşuma gidiyor ama merak ettigim asıl konu hamilelikten sonra da devam edermi bu hali :) inşallah eder. Bence çocuğa olan mutluluğundan böyle davranıyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,452 puan) tarafından
Allah bozmasın işlh devam eder
(913 puan) tarafından
Amin canım inşallah pek ümidim yok devam edeceginden ama :)
(1,452 puan) tarafından
Vala cnm kişilik meselesi bi adamın özünde içinde varsa böyle şeyler çok vıcık vıcık olmasafa devam eder hiç yoksa da olmaz :)
(913 puan) tarafından
Ya çok şükür odun da değil belli eder normalde de sevdigini ama bu ara çok aşırı arttı. İnşallah devam eder cok saol canım ♥️
(1,452 puan) tarafından
İşlh cnm rabbim mutlulunuzu arttırsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelikten sonra bebeğin telaşından, uykusuzluktan yorgun gözükebilirsin. Tadını çıkar bu zamanın :)
(913 puan) tarafından
Aynen canım o zaman şaftım kayar kesin :)))
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Banada eşim hamile olunca dahada güzel oldun derdi
(913 puan) tarafından
Der di mi bir miktar üzdü :')
0 oy
tarafından
Allah bozmasın canım inşallah eder :) sende o böyle küçük seyler söylediği zaman o ladar çok mutlu oldugunu belirt ki devam etsin :))
(913 puan) tarafından
Ediyorum canım ben duygularimi hiç gizleyemem zaten:) amin Allah razı olsun kuzum♥️
0 oy
(236 puan) tarafından
Benim eşimde aynı kilo aldın hamilelik seni guzellestirdi diyor iyi de oluyor inşallah bitmez bu hep böyle olur iyi şeyler duymak güzel oluyor :)
(913 puan) tarafından
Aynen kuzum ben daha kiloda almadim ama onunki psikolojik bence :)) inşallah bitmez
0 oy
tarafından
He en son iltifat olarak kollarım sana kavusmuyor o yüzden sarilamiyorum dedi 
(913 puan) tarafından
:)) ahah kız hamileyken bi zahmet kavusamasin
tarafından
Bsbsbdhd
0 oy
(975 puan) tarafından
Benim wsimde hamilelikte beni cok begeniyo cok guzwlsin vs. Kilo aldigimda yada cildime demekki bi guzellik mi geliyo anlamiyorum cok begeniyo dogumdan sonra zayifladigimda da kilo verme cirkin oluyosun demisti :) 
(913 puan) tarafından
:)) kız kiloda almadim hiç degismedim bence o şimdi farklı gözle bakiyor anne olacam diye
0 oy
(1,236 puan) tarafından
Benimkide öyle bence psikolojik olarak bizi rahatlatmak istiyorlar 
(913 puan) tarafından
Ben rahatım zaten öyle olduğunu düşünmüyorum da bence anne olacağımız için farklı bi gözle bakıyorlar

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 484 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (690 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 515 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,254 göst.
0 oy
21 cevap 299 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,845 soru

23,597,977 cevap

305,858 kullanıcı

...