Öncellikle iyi akşamlar. Kizlar 1.5 yıllık evliyim, evlendigimizden beri borç ödüyoruz. İkimizde çalışıyoruz. Biz evlenmeden eşim ve babası ev aldı, kayınbaba önden yarısını ödedi, yarısını da elden ikisi birlikte ödedi, ben de evlenince kirayı ödedim maaşım olduğu gibi eşimde. İhtiyaçlarımi alırız ama borcumuz var diye kısmaya çalışıyorum. Evlenmeden önce eşim ve ailesinin ayrisi gayrısı olmamış, parayı ortak harcamislar eşim hala öyle olmasını istiyor ben öyle istemiyorum. Sonuçta bende çalışıyorum, eşim ailesine de bol bol harcamak istiyor borçlar bitince ki bı kaç ay sonra ikimizin maaş da boşa çıkacak. Benim bozulduğumu görünce de senin maaşını sana vercem istediğini yaparsın bende sizi ihmal etmeden aileme de harcayacağım, her şeylerini yapacağım dedi. Ki babasının maaşı gerçekten çok iyi. Ama sorun şu ki mevzu buraya geldiği için ben kalbimi karartmisim, ailesini istediğini yapabilirmis. Haa bı de babası ev aldığı için, yok cam balkon yaptırdığı için borcu varmış ona, ömür boyu ödeyecekmis. Yaa sizce de çok saçma değil mi? Bayramda payımızı alalım dedim diye bile şaşırdılar. Zaten orda yiyormusuz ne varmış istemişim malın peşine düşmüşüm ben. Ben mi kötü düşünüyorum Allah aşkına?