Merhabalar 38+6 günlükken sali gunu dogumum gerçekleşti normal dogum olarak oluşumu dunyaya getirdim tabi her bayanın doğumu kendine has ve özeldir bnmkide oyleydi ama bi o kadarda zor bi Doğumum oldu. saat 7.30 da doğuma aldilar 7:59 da bebegim dogdu suan dogali 23 gun oldu pasam size dcek oldugum normal dogumdan korkmayın bende korkuyodum ama Doğumum gayet guzel gecti zordu ama pasami gorunce acilarım dindi size bu duyguyu hic bir dilde anlatamam kus gibi bir anda hafifledim. Ayin 24 de gece nişanim geldi ertesi sabahta kanama gördüm kendimce Doğumum basladi dedim hemen doktorumu aradik ve hemen gelmemizi soyledi gttik ntsye aldilar %100 sancı arka arkaya cikmaya başladı 2 cm de açıklığımin oldugunu soyledi doktor beni drek yatis verdi sonra 3 gundur uykusuzluk agri sancı halsizlik anlatamam size cnku nişanım gelmeden önce zaten uyuyamiyordum sıklaşan ağrılarım yuzunden bide 31 in gecesi agrilarim iyice sklasti disimi isa isa bi kaldim pimi cekilmis bomba gibiydim ağrıdan herkezi yalnis anlyordum.
Hayırlı olsun umarım sağlıkla büyütürsünüz
1,509,133 soru
24,628,009 cevap
364,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın