Giriş
Hatırla
Kayıt
Anneler Sohbet
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sarmam şişiyor ve açılıyor neden
0
oy
552
göst.
23 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar suyumu fazla geliyo acaba neden böyle oluyo. İnce sarıyorum Bi bakıyorum şişmiş açılmış hep, cokmu pişiriyorum suyumu çok ondanmi acaba
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
20
Cevaplar
+1
oy
23 Haziran 2022
Pamuk_kalpli
(
1,486
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani sudanda olabilir ama bence içini fazla koyuyorsun pirinci felnda sisince acıliyo
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aslında içi fazla değil ama
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Haziran 2022
Nurnisamm
(
881
puan)
tarafından
cevaplandı
Uzerine küçük tabak yada kapak kapatmıyor musun canim
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Koyuyorum acaba neden oluyor ya
23 Haziran 2022
Nurnisamm
(
881
puan)
tarafından
yorumlandı
Ozaman biraz sıkı sar annemde bi zaman böyle olmuştu gevşek sardığı için olmuyomuş smdi düzeldi bide yaprağın sararken ıslak olursa daha iyi oluyor ben kuruysa suya batırıp sarıyorum:)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Gevşek mi sariyorsun. Biraz daha sıkı sarıp üzerine tabak kapat açılmaz.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İçini çok dolduruyısndur patlıyodur canm
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Hacerhale
(
334
puan)
tarafından
cevaplandı
İki yoruma da katiliyorum içini çiğden yapıyorsan az koyman lazm pişerken şişip açılıyor bide pişerken üstüne bı tabak falan koyman lazm ki sıkı pişsin acilmasin bide suyunu kontrollü az az çektikçe koy pişir
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
ozge0263
(
441
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaprağı fazla haşlıyor olabilirsin ya da çok ince yaprak kurmuş olabilirsin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kısık ateşte pişir içini az koy, üzerine ağır bişey köy ve suyunuda az koy.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
En küçük ocakta kisikta pisirmen gerekiyor buyukte pisiriyorsundur
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben üstüne bişey falan koymam dağılmaz hiç
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ya altını çok açıyorsun ya da içini fazla dolduruyorsun
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
sazh
(
5,117
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım biz iç malzemesini pirinç dahil az bir şey şu katıp pişiriyoruz bu şekilde hiç açılma olmuyor birde tencereye sıkı sıkı diziyor musun,
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Sıkı sıkı dizmiyodum belkide ondan oluyo öyle canim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Yeni evli1
(
1,629
puan)
tarafından
cevaplandı
Icı fazla koyuyorsun dur canım ondan Baska secenek yok suda kendine yetenı alır sarma
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Mother of deniz
(
913
puan)
tarafından
cevaplandı
İçini çok koyuyor olabilirsin bide pişerken üzerine tabak kapatıyor msun ve dizerken iyice sıkıştırmak gerek canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Poşetle sar sımsıkı olur uzerine de sarma taşı koy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Poşetle nasıl sarcam kiz
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnternette videolar var canım posetle sarma yaz cikar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sıkı diz tencereye birde suyunu çok koyma az az ver suyunu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Arzem34
(
2,918
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet suyu çok olunca açılıyor dağılıyor geçen gün yaptım kızım uykusuzdu agliyirdu suyu nasıl koydum anlamadım pişince dağıldı açıldı ama lezzetliydi yine
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Benimki de öyleydi tencereye diziyorum üzerine de taş veya bı kase gibi biseyle kapatıp tencerenin kapağını ortuyorum ilk yüksek te fokurdayinca kisiyorum kendi kendine pisiyor artık açılmıyor
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yüksek ateşte yapmadım ilk kısık ateşte pisiyo şuan. Dediğin gibi kase koydumda sanki suyu azaldı gibi bu seferde :)))) hiç beceremiyorum bu sarma işini
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Suyu azalınca pişmiş oluyo zaten çok pisiriyosan içi lapa ve açılır kuzum
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Dur bakayım içime kurt düştü gene:)
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahahah bak :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Kubraumut
(
3,164
puan)
tarafından
cevaplandı
Gevşek sarma bide içini çok doldurma. Ben bide sarmayı cigden sarmuyorum az biraz pişiriyorum.
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çiğden sarıyorum canım ben
23 Haziran 2022
Kubraumut
(
3,164
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence biraz pişir bak dene patlamicak
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Minily
(
402
puan)
tarafından
cevaplandı
Güzel yerleştirmiyo olabilirsn sık sık diz tencereye
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Olabilir belkide ondandır canım, sıkı sarmiyorum fazla
23 Haziran 2022
Minily
(
402
puan)
tarafından
yorumlandı
Sıkı sar sıkı sıkı da diz canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
28,825
puan)
tarafından
cevaplandı
Suyu çok ve sıkı sarmaz isen acilir
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2022
Berf
(
6,399
puan)
tarafından
cevaplandı
Suyunu cok koyma canm birde tabak kat üstüne küçük gözde altını çok açmadan pişir
23 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yaptım ama bakalım inşallah öyle olur
23 Haziran 2022
Berf
(
6,399
puan)
tarafından
yorumlandı
Altını kıs canm her zaman altını yüksek ateşte mi yoksa kısıkta mı yapardn
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
171
göst.
Dişlerimin arası açılıyor ve diş etlerim şişiyor neden acaba
30 Ocak 2024
Aile
kategorisinde
Bsmllah
(
232
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
136
göst.
Zeytinyağlı yaprak sarmam olmuyor. Bana tarif verirmisiniz
15 Haziran 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Minikii
(
672
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
7
cevap
206
göst.
Lahana sarmam pismiyor yardım edin
21 Ekim 2023
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
166
göst.
Kızlar sarmam çok tuzlu olmuş
29 Haziran 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Simsek21
(
1,592
puan)
tarafından
soruldu
406,205
soru
12,178,941
cevap
36,668
kullanıcı
Kategoriler
Tüm kategoriler
Aile
Sağlık-Diyet-Spor
Kültür-Sanat
Alışveriş-Hediye
Moda
Güzellik-Bakım
Tatil-Seyehat
Yemek-Tarifler
Diğer
...