0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar acayip baş agrısı var bugün bütün namazların farzını kılabildim sadece secdeye gidince başım patlıyo bazı vakitlerin sünnetleride terk edilmemeli ama gerçekten başım çok kötü kabul olur mu dini konularda bilgili bacılarım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oturarak kıl öne de eğilme oturdupun yerde git gel yaşlı teyzelerin kıldığı gibi hamileliğin sonlarında öyle kılıyordum
(1,452 puan) tarafından
Ayaktayken yine o kadar degilde secdeye gidemiyorum
tarafından
Tamam işde canım sadece otur öyle kıl ayaktayken ellerin nasıl bırakıp secdeye vs gidiyorsan el hareketleri aynı olacak sünnetlerinide kılarsın bu sayede
(1,452 puan) tarafından
Tmm cnm saol öyle yapıcam
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Canim benimde migrenim tuttuğu zamanlar çok  defa sunneti terkettigim oldu. Bide bebegim küçük şuan hic durmuyor bazen sadece farzlarini kılıyorum.  Ama mümkün oldigunca sunneyleri terketmemek lazim
(1,452 puan) tarafından
Vala cnm başım çok kötü secde yapamıyorum yoksa terketmem
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Canım oturarak kılabilirsin o şekilde başın secdeye tam gitmez daha kolay olur rahatsız olmazsın 
(1,452 puan) tarafından
Tmm cnm saol öyle yapıcam
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benimde olur ama ben ne zman su içmeyi unutsam dediğiniz gibi basım ağrır bende oturarak kılarım 
(1,452 puan) tarafından
Kaç tane ilaç içtim su içtim geçmiyor
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım. 

Sadece İkindi ve yatsı namazlarinin farzları terk edilebilir. Sabah Öğle ve akşam namazları sünnetsiz kılınmaz. 

Yatsıyı da sadece ilk 4 sünnet terk edilebilir gerisi tam kılmalisin

Basının ağrısı hafifler hafiflemez namaza dur inşallah şifa olur. Sen inanarak kıl rabbim sifani verir. Sakın bir günlük bile olsa o düşünce ile namazı terk etme canım 
(1,452 puan) tarafından
Biliyorum biliyorumda gerçekten öyle böyle bi baş agrısı degil kaç tane ilaç içtim yinde geçmiyor secdede patlıyor sanki kafam namazı terketmedim ama farzlarını zor kıldım işlh düzelirimde saglam bişekilde kılarım
tarafından
İnşallah canım.. eğilmeden ima ile kıl. Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️
(1,452 puan) tarafından
Amin cnm öyle yapıyım olmazsa
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Offf çok kötü olur ooo zonk zonk başın 

Ameller niyete göre tatlım Allah kabul etsin
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle cnm zonkluyo resmen kafam patlıyor işlh cnm kabul olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy