0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Merhabalar sezaryen doğumla tüp ligasyonu yaptırdım 60 gün oldu lakin 2 gündür kasıklarımda sanki regl ağrısı şeklinde ağrı var bu şekilde ağrı normalmi ayrıca özür dileyerek sormak istiyorum hala korunmaya devam etmelimiyim hamile kalma gibi risk varmı doktora sordum düzgün bir cevap vermedi o yüzden soruyorum. Kordonlarim patoloji ye gitmiş sağ taraftan 1.1 cm sol taraftan 1.5 cm kesi ve metaryel takılmış bunu doktor sordum kesilipmi yakıldı yoksa klips tarzı birşeylemi bağlandı diye net bir şey söyleyemedi hamile birisi bayılmış oraya gitti asistan doktorda uzmana Sor dedi soramadım bu nasıl oluyor kesilmişmi yoksa normal bağlanmışmı. Sorum uzun oldu hakkınızı helal edin.

Ayrıca 4. Kez sezaryen oldum.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Günahına sevabına kimse karışamaz canm . Hepimiz sanki melek miyiz.

Evet günah ama benimde 4. Gebeliğimdi İlki kürtajla sonuçlandı sonra üç tane. Benim de hamilelik kaldıracak psikolojim de kalmadı bunyemde. Biya dan parasızlık biyandan başka şeyler...

Bende başlattım ama dediğin gibi biraz zor toparladım sezeryandan sonra belki de ondandır. Çok ağrım oldu hala da oluyor ara ara.

100 de 1 ihtimal varmış. Eger Allah verwsi geldiyse o 100 de1 ihtimal durur durur bizi bulur. Allah korusun . Rabbım isteyene versin
tarafından
Bende aynı sekilde sezaryen sonrası toparlanamadim hala ama ağrı regl ağrısı gibi ama sanki yara var da o şekilde ağrıyor kasik bölgem.
Aminnn Rabbim isteyene versin inşaAllah. İnternette araştırdım dediğin gibi %1 ihtimal gebe kalma söz konusu.
tarafından
Benimde cnm galiba ondandir
tarafından
Benimde ondan harelde canım.
-Reklam-
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Evet dinen günah ama sen 4 sezeryan olmuşsun zatn 5.senin için riskli olucak konu hakkında da şunu söyleyeyim görüncem de oldu ama korunmadi  hiç 1 sene olucak neredeyse hamile kalma riski 0 diye biliyorum  ağrılarda norml 
tarafından
Teşekkür ederim canım hani sorabiliyorlar neden baglattin diye yazmak istedim.
(1,486 puan) tarafından
Kimsenin bunu sormaya hakkı yok istedin ve yaptın dinen günah ama senin 4.sezeryan yani artk riskli o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum
tarafından
4. Sezaryen bile riskli en ideal 3 sezaryen ama kişiden kişiye değişiyormuş ameliyat esnasında doktor öyle dedi. Düzelttim yazıyı dediğiniz doğru teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm post yukarı çıksın ☺️❤️
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
tarafından
Rica ederim cnm ☺️
0 oy
tarafından
Çok alakasız ama sezaryan gibi mi  yapıp bağlatma oluyor yoksa ufak delikler açılıp mi kapatılıyor 
tarafından
Sezaryen doğum sırasında yapılıyor canım.
tarafından
Canım  normal doğumdan eğer daha sonra kapalı ameliyatla da oluyor.  Ama sezeryanla beraber daha kolay oluyor
tarafından
Ameliyat esnasında imza almışlar eşimden bendende orda aldılar zaten öyle bir düşüncemiz vardı anı olunca doğum unuttuk doktor tekrar doğum yapmamam gerektiğini söyledi ve zor bir ameliyat oldu 4 saate yakın herkeste aynı olmuyormuş bünyeden bünyeye fark ediyor dedi 6. Kez sezaryen yaptığım hastalarım oldu demişti.
0 oy
(14,247 puan) tarafından
Arkadaşım bağlatmis tüp bebek harici hamile.kalma olmaz demiş doktoru 
tarafından
Teşekkür ederim canım. Yinede korkuyorum keşke doktor net cevap verseydi.
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bende üçüncü sezaryen olucam şuan dört aylığız baglatmayi düşünüyorum ama nasıl olyuro mereka etim 
tarafından
Sezaryen esnasında 10 dakika bile sürmüyor dedi doktor ben hamileyken sorduğumda canım fark olmuyor ama internetten araştırdıgimda 2 ila 3 ay ağır eşya kaldirmayacaksin yazıyor birde kasıkta ağrım var hala regl ağrısı gibi 60 gün oldu sezaryen olalı canım.
(2,366 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah  peki adetleri etkiliyor mu acaba
tarafından
Daha regl olmadım etkiliyor mu İnankı bilmiyorum.
(2,366 puan) tarafından
Hmm geçmiş olsun tkrr çok sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,212 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
15 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mltmyldz (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu

403,850 soru

12,098,734 cevap

36,408 kullanıcı

...