0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
Aılemın yanındayım 1 aydır kurban bayramından sonra gıdıcem ama evımı esımı cok ozledım burada da cok mutluyum en onemlıısı kıızm cok mutlu tam ozgur bebek oldu konusması buyumesu herseyı. Dahada güzel oldu yazlık yer bide ama esımıde cok ozledım. Annemle babam agustos gıbı yıne gel cocuk pıser sehırde dıyor ne yaparım bılmıyorum.

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
kocsni da al git 
(385 puan) tarafından
Kocam calısıyoekı kız
tarafından
hic izni yok mu ki oldugunda esinle gitsen daha ii olue
-Reklam-
0 oy
(3,920 puan) tarafından
En fazla bir gün oda mecbur gittiği zaman ayda yılda bir bana kalsa 1 saat bile çok uzun rabbim yokluğunu göstermesin 
(385 puan) tarafından
Amin canım benım
0 oy
tarafından
Neden bilmiyorum ama asla ayrı kalamiyorum çok özlüyorum sabah işe gidince akşam olsada gelse diyorum eşimde öyle iki saat annemlere gitsem msj atar özledim diye bir haftalığına İzmir'e gittim her gün arayıp çabuk gel diyordu 
(385 puan) tarafından
Bizde cok ozledık esım noramlde gelır ama yakıtlarda tavan yaptı.az kaldı bayrama ı sallah kavuscaz
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Senede 4 5 ay göreve gidiyor o kadar süre ayrı kalıyoruz askeri personel çünkü alışıyor insan bir süre sonra
0 oy
(148 puan) tarafından
Ayrı bakmaya alışığım 3 ay 20 gün bile ayrı kaldım
0 oy
tarafından
Bi ömür boyu ideal
0 oy
tarafından
Borcmz vardı şehir dışına çıktı bnde anneme bıraktı 15 gün sonra geldi dayanmdi 1yilk evlydm kendi evime getirdi 10 gün tek kaldm 20 Bin borçla gittik 40 bin borçla geldik 
0 oy
(3,550 puan) tarafından

En fazla 4 gün yada 1 hafta yurt dışı görevlendirmesi olduğunda ayrı kalıyoruz. Gene bayramdan önceki hafta toplantıya gidecekmiş 4 gün ayrıyız. Daha fazla ayrı kaldığımız olmadi 1 ay falan dayanamam sanırım :angel:

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kurbanda iki ay olacak valla iple çekiyorum o günü evimdeki rahat huzur bir yerde yok
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Süresiz .... 
0 oy
(17,487 puan) tarafından
Bende daha dün ayrıldım eşimden Annemlerde kalacam bayrama kadar bakalim eşim bayramdan kaç gün sonra gel diyecek. Ben ne annemlerden ayrılmak istiyorum ne esimden her iki türlüsü çok zor 
0 oy
tarafından
Bu soru benim üreğimi yaktı:) 
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Ben esimi 15 yasinda tanidim simdi 29um bir tek askerliginde ayri kaldik 15 ay onun disinda hep beraberdik ben alisik degilim kalamam galiba 
0 oy
(615 puan) tarafından
Valla en fazla iş suresu uzak kalabiliyorum. Öyle ayrı kalmadım hiç bırakıp ta kalamam galiba
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Hiç kalamam..Allah ayırmasın işe gidince bile saat sayıyorum allah yokluğunu göstermesin 
0 oy
(2,513 puan) tarafından
1 ay falan iş seyehatleri den dolayı ayrı kalabiliyoruz ama çok özlüyorum belli etmiyorum simarir diye o çok belli ediyor valla :) sevgisini özlemini

0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ayy darısı başıma az uzak olsak çok iyi olacak yan yana gelince hep bi tartışma 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
1 haftadır ayrıyım eşimle ne zmn bir araya geleceğimiz belli bile değil bende şimdiden çok özledim sohbetini şakalaşmayı beraber tv izlemeyi herşeyi öyle özledimki şimdiden❤  

Ama tabi onsuz yapamam diye de bişey yok hayat şartı neyi gerektirirse öyle olacak malesef..
0 oy
tarafından
O işten gelene kadar ayrı kalabiliyorum sorunlarımız vardı biraz  elhamdülillah çözdük şu an iyiyiz şimdi daha çok özlüyorum 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
7yillik evliyim bu surecde sadece 1kere 20 gun ayri kaldik o kadar o bensiz bende onsuz evimizden başka yerde kalamayiz❤️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 420 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 431 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hayris03 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 835 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mekiye (1,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 491 göst.