0 oy
927 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
Aılemın yanındayım 1 aydır kurban bayramından sonra gıdıcem ama evımı esımı cok ozledım burada da cok mutluyum en onemlıısı kıızm cok mutlu tam ozgur bebek oldu konusması buyumesu herseyı. Dahada güzel oldu yazlık yer bide ama esımıde cok ozledım. Annemle babam agustos gıbı yıne gel cocuk pıser sehırde dıyor ne yaparım bılmıyorum.

54 Cevaplar

0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla ben 1 gece zor dayaniyorum :). 9 yıllık evliyim. Annemde kalmaya gitsem o gece hayatta uyuyamam eşimde aynı şekilde evde biz olmayınca uyuyamiyor sabaha kadar mesajlasiyoruz
(385 puan) tarafından
Bızde mecbur cocuk ıcın duruyoruz yoksa cok ozleddk bırbırmızı:)
-Reklam-
0 oy
(19,926 puan) tarafından
3 gün falan . Fazlası zor oluyor. Eşimi evimi düzenimi özlüyorum. Huzursuz oluyorum
0 oy
(3,102 puan) tarafından

Bize kalsa 1 hafta bile kalamayiz.smdi gorevde 3 ay yok henuz 1 ayı dolmadi bile.ah izin verseler haftada 1 gelirdi hicbirseyi gozu gormez.:'(

0 oy
(2,951 puan) tarafından
Bir ömür boyu hahahshs
0 oy
(537 puan) tarafından
Ayyy bence çok komik kendinle celisiyorsunuz hem bir ay kalmışsın hâlâ daha oradasin bide ayrı kalmaam yapamam özledim diyorsun bence çok gereksiz ve saçma olmus
(385 puan) tarafından
Neyi konuk evet 1 ay kaldım ama ınsan ozluyor eesını evını.burayı sevıyorum yazlık yer kızım ıcınde ıyı rahat burda kalma sebebım sacma olan bısey yok ortada
(537 puan) tarafından
E o zmaan biraz daha kal sen bir sene falan bir yandan da ağla kocamı özledim diye ;P
(385 puan) tarafından
Senin gibi terbıyesıze neden cevap verdiysem hata bende gercı daha yeni uyesın muhattap olmıcam
(537 puan) tarafından
Ya neden öyle diyorsun lütfen muhatap ol
0 oy
(1,510 puan) tarafından

Ben kalırım da eşim en son gittiğimde bir hafta kalınca ben geliyorum hem dedenleri görürüm hem sizi alırım dedi yok filan dedim ama çıktı geldi :Den fazla 1 hafta yani 

0 oy
tarafından
Kocamı değilde evimin düzenini rahatını özlüyorum. Hele çocuktan sonra hiç biyerde rahat edemez oldum. Önceden bı ay kalsam kaliyodum ne arayacam
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Kalmak istiyor m eşim bırakmaz ben annemlerde daha çok kalmak istiyrm eşim de kaynanam gülde kalmamis istiyor bende orada çok kalmak isyemeyince eve gelmek istyrm 
0 oy
tarafından
Sadece çalışma saatlerinde ayrı kaldık hep. Bize yapışık ikiz derler. O nereye ben oraya, ben nereye o oraya oldu hep. Çok şükür çokta memnunuz bir birimizden. Zaten arkadaşlarımız ortak hep. Arkadaşlarımız gelir bazen 101 oynarız bazen biz kız kıza takılırız erkekler PlayStation oynar. Hiç uzun süre ayrı kalmadık. 
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Ailemin yanına gidiyorum 2 ay falan kalıyorum aramıyorum valla :)) biraz özleyelim birbirimizi
0 oy
(362 puan) tarafından
Önceki  aşko kuşko ben en fazla bir hafta eşimsiz olurdum şimdiki ben ay gitsede kafam rahatlasa gelmese bile umrumda olmaz o derece hale geldim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
1 ay kaldım annemde bende ama eşim hafta sonları geldi. 
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Bir zaman sınırı yok 
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Valla yengem İstanbuldan gelirdi babasinin evine 4.5 ay kalırdı 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 413 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 420 göst.