0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (828 puan) tarafından
İkk gebelgimden dolayı çok soru sorarak bazı arkdslar bilir beni :) sezeryan oldu son iki gün kararlaştırıldı. Bende doğurdum demeyi buraya ayzmak harika his hep bunu bekliyordum oğluma ve bana dua edermsnz :)

9 Cevaplar

+1 oy
(28,689 puan) tarafından
:) ben severek cevaplıyodum sorularını gözünaydın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız sen dun post acmadın mı dıguralı 7 gun olfu dıye :D

tarafından
Evet dogum postunu açmış zaten bi hafta onceki anılarını depreştirmek istedi heralde :)
0 oy
tarafından

Ee sen kaç defa doğuracaksin kız geçen de post açtın tenezzül edip bir cevap bile vermedin :D

(1,328 puan) tarafından
Hocaymış sağolsun eger beğenirse ögrencilerinede alacaklar ünlü bi ustanın yetiştirdiği bi eleman eşim cok kaliteli işçiliği var ama ismi yok inşallah hoca vesile olacak kastamonudan dua alıyorum belki senin duan gönderiyor canım❤
tarafından
Ablam inşallah Rabbımin izniyle her şey çok güzel olacak dualarım seninle Rabbım gönlüne göre versin inşallah ❤
(1,328 puan) tarafından
Balım Allah razı olsun kalbi güzelim diclemi öp benim için rabbim kalbinden geçenleri avucuna versin görmeden seviyorum sizi
tarafından
Allah senden de razı olsun canim ablam bende aynı gönüller kalpler bir olsun öperim teyzesi Allah razı olsn ellerinden öper o da Amin inşallah cümlemizin ablam ❤
(828 puan) tarafından
Ay cidden mi inan eskisi gibi yazılmıyormus bebek olunca hakkını helal et canm yoksa bikirsn direk yazarım genelde burdsydim
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Maşallah kız bence doğuralı 2 haftaya yakın oldu ve  sen şimdi fırsat bulup yazdın dimi evet de yoksa burası karışacak :)
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah 
0 oy
tarafından
Gecen gunde doğurdum diye post açtın unuttun mu :) hayırlı olsun 
0 oy
(1,747 puan) tarafından

Bence yeni başlıyoruz :) :) :) Allah analı babalı büyütsün canım

0 oy
(49 puan) tarafından
Benimde son 8 bakalım bana ne zaman kısmet olacak doğurdum yazmak :-D
0 oy
tarafından
Kız asıl şimdi sorular sorucaksın bende :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,048 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 606 göst.
19 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Esra.krgc (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,187 soru

24,488,155 cevap

357,430 kullanıcı

...